várd meg a 3267 tőrését szvsz!
addig ne
vettem gpp chf-et, és adtam gbp usd-t
aud yen is nagyon lassan kezd alakulni
várd meg a 3267 tőrését szvsz!
addig ne
vettem gpp chf-et, és adtam gbp usd-t
aud yen is nagyon lassan kezd alakulni
Meglátjuk. Ha ez tényleg pánik, az évi minimumára vissza kell látogatnia. Minimum.
Várdd ki a végét. Ha így folytatja, akkor 1,33 alá bőven benézhet. Nálam 1,3245 környékére jöhet elsőre...
Ha már megtisztelsz a válaszadással (amit köszönök), miért nem lehet egyszerűen-tömören a kérdésre felelni?? Én mindig ezt teszem.
Az euró ismét erősödik. Kapják be.
Kösz szépen. Nem mondtam, hogy nincs elképzelésem a piacról. Ez a válaszod, hogy mit látsz most a devizapiacon?
Most erre mit lehet írni?
Senki nem tudja, Te milyen időtávban gondolkozol.
Az már régen rossz, ha nincs elképzelésed a piacról, és innen vársz megerősítést. :(
Nem kioktatás akart lenni, nem kell félre érteni.
De minek...erősödik vissza az euró. Ez az én formám.
Sziasztok. Mint lemaradó, véleményt kérnék, van-e értelme innen még az euróshort belépőre?
mikor lesz közlemény?
http://www.hirtv.hu/gazdasag/penzpiac/?article_hid=318644
hogy ázsiában ne csak a Kinai ingatlanlufi legyen gáz :)
Akárcsak mi az IMF hitel után! Elsőre beadtak, de aztán azóta is vesznek minket, vagy mi magunkat, lehet, hogy az egész IMF hitel az otp RV-ben landolt! :)
Van egy gyanúm, ha megkapják a pénzt, az euró kilő. Onnantól "nincs görög probléma".:) Egy darabig legalábbis.
ha a görögöknél ez még csak a prológus, és nem "trükk", akkor izgalmas szám jön ki nekem.
0.7783 de ebbe bele se merek gondolni, egy vissza teszt után azért igen:))
A hetes beszűkülésből lefelé indult el. Elvileg az éves minimumig eshet, ha nem csak "trükk".