mol már törte az elsődleges csökkenőjét, ezekkel az esésekkel csak visszateszteli azt. A másodlagos még nem valóban.
mol már törte az elsődleges csökkenőjét, ezekkel az esésekkel csak visszateszteli azt. A másodlagos még nem valóban.
Akkor miért mondod, hogy megy a MOL, miért nem megy a Hati? Nem megy a MOL, ezt mondom...
akkor egyre gondolunk :))
egyelőre a kt nagyon rugósan viselkedik...
Ezt mondom, nem?
Felhúzták tegnap 20K-ra, a csökkenő tetejére, onnan fordult. Most ez a szint kb 800, ma odáig húzták meg. De ma kötött 600 alatt, tegnap meg nem.
Most a hatinak is kb 600-on van a csökkenő teteje, így már arrafelé elfogy a levegő. Ezek lehetnek ma figyelemre méltó szintek.
Meg a Richter kb itt van a csatorna tetején.
tegnap 20kra is a déli szél repítette :))
Ismétlem, a MOL nem megy sehová, hacsak nem lefelé...
Ilyen olcsó tegnap nem volt, én figyelem erősen...
Sziasztok!
Látom az öntögető segédmunkást még nem rúgták ki! :)
sztm se, de tegnap azzal magyarázta a Ricsi a kt-t, hogy nem azok emelkednek. Most meg azok tették és le se szarta senki... :)) Erre céloztam:)
Rávettem 455-ön. Dögőjjek meg a klavi száraggyon a kezemre!
szerintem egyikben sincs már erő, ami esetleg húzó lehet az a telekom, bár abban sem hiszek igazán. 770-es pakkokat is kiszórtam már, bár kicsit korán
Azért a MOL nem húzó, tegnap egész nap itt kötöttek rá, csak záróban tették támaszra. Én már napok óta várom, hogy beessen...
+100pontban van a bux már megint hatihoz képest:)
Francba!
24496 helyett tévedésből 24596-ot írtam be, naná azonnal megvette a teljes pakkot amit beírtam.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Shortból azonnal longba fordítottam.
érdekes, hogy most mol és otp a húzó, mégis fos a kt...
sztm 25k felett is megteheted a bővítést.
Előző pakkot 600-on zártam, feljebbről visszanyitva nagyobb lenne az öröm. A mostani apró pakk nem tétel, amúgy én is kis fel korit várok
Én nem szabok határt neki.
szép magosra, van egy gyönyörű ékünk csúcs óta...
ezt a **** kt-t komolyan mondom most már... 400at se lehet kicsikarni ebből a tetűből...