Beálltam a chf-be a tegnapi tüskére. Sohase lehet tudni...
Beálltam a chf-be a tegnapi tüskére. Sohase lehet tudni...
2009-ben a legnagyobb államháztartási hiány a GDP százalékában:
Írország (-14,3%), Görögországban (-13,6%), az Egyesült Királyságban (-11,5%), Spanyolország (-11,2%), Portugáliában (-9,4%), Lettországban (-9,0%), Litvániában (-8,9%), Romániában (-8,3%), Franciaországban (-7,5%) és Lengyelországban (-7,1%).
2009 végén az allamadósság aránya a GDP-hez
Észtországban (7,2%), Luxemburg (14,5%), Bulgáriában (14,8%), Románia (23,7%), Litvániában (29,3%) és a Cseh Köztársaság (35,4%).
Tizenkét tagállam még az államadósság aránya magasabb, mint 60%-os GDP 2009-ben: Olaszország (115,8%), Görögországban (115,1%), Belgium (96,7%), Magyarország (78,3%), Franciaországban (77,6%), Portugáliában (76,8% ), Németország (73,2%), Máltán (69,1%), az Egyesült Királyság (68,1%), Ausztria (66,5%), Írországban (64,0%) és Hollandiában (60,9%)
szépszép
Görögök csak ma 105 bázisponttal, rekord 745
EU27 2009 Költségvetési hiány 6,8%-os.
"Aprilis elso feleben a franciakra kotott cdsek nottek a legnagyobb mertekben"
Ez igaz eurot bedöngölik....
A választások eldöntik, hogy a font szabadesésbe kezd, vagy sem. Van rá esély.
Dollar Rises On Debt Worries Over Japan, Greece
The yen slipped in late Asian trading Thursday after Fitch Ratings said that Japan's sovereign creditworthiness was at risk from the country's burgeoning public debt.
The Japanese government "is one of the most indebted in the world," Fitch said in a statement. "In the absence of sustained economic recovery and fiscal consolidation, government debt will continue to rise, placing downwards pressure on sovereign credit and ratings over the medium term."
Against the yen, the dollar (CUR_USDYEN) was buying 93.15 yen, after rising as high as 93.34 yen after the Fitch news.
dübörög a világgazdaság no.
szép bőnyálas szopó lesz a következő évek sztm..
és hogy az angolokat ne is emlitsük a kedves usakokkal együtt :D
spanyoloknál kiváncsi leszek...
Szia. Ki tudja a végét, még a görögök sem?:) És kezdődik a portugál hajcihő is.
Szia,
csak beugrottam.
Gondolom ez csak előzetes adat. A felülvizsgálat után kiderül, hogy 20 %.
:DDD
*GREECE'S 2009 BUDGET DEFICIT TOTALED 13.6% OF GDP, EU SAYS *EU SAYS GREEK DEFICIT MAY EXCEED 14% ON SWAPS, SOCIAL SECURITY *IRELAND'S 2009 BUDGET DEFICIT TOTALED 14.3% OF GDP, EU SAYS
meg! :)
de ki be szállógatók, így pár 100€ visszahoztam már! :)
Mert megint zuhanyoztál. Nem fog megártani?
Eredeti pakkod meg van még?