:D:D azt a long morzsát már elszúrtam, 25 pontocskán múlott, úgy jártam, mint Hathor, csak nem akkora pakkal...
Azóta a remény hal meg utoljára:))
:D:D azt a long morzsát már elszúrtam, 25 pontocskán múlott, úgy jártam, mint Hathor, csak nem akkora pakkal...
Azóta a remény hal meg utoljára:))
ne reménykedjetek :))
miközben nem voltam, zártam a shortom felét 320-on 13:58:45-kor.
irány adott jelenleg. csak amíg lehajoltam a long morzsáért hátulról megfedezett az árjegyző... :))
Nem tudom, ki mondta, de lehet tényleg jobb lenne egy kicsit pihentetni és megvárni valami konkrét irányt, de lehet egész évbe ez lesz. Akkor viszont nem lesz elég a stresszoldó senkinek:)
Asszem a pozizárást érmére bízom,fej vagy írás,jelenleg úgy gondolom ebben van a legnagyobb megalapozottság :D
hát ez a szájba tekert piac nagy humorista és rajtunk röhög...
Nah a múlt hétről áthozott shortnyerőt szép lassan visszaadom a piacnak és eléggé aggasztó hogy még nincs vége a hétnek :(
Asszem nagy szükség lesz a narancsos stresszoldóra :D
hihetetlen hogy 10k otp vétel majd 40 pontot is jelenthet :-D
55-ről 99-ig
itt egy kis kabaré, csak hogy oldjuk a feszültségeket:
Egy kis lazítás! 2005 szilveszteri kabaré! Politikai vonzattal:
http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=9d1ed818766cdff67330f93be020b2cb
Letöltés: 02_haumann_bajor_megelhetesi.valasztok.mp3 (2.63 MB)
Letöltés: 03_eles_elnokok.valaszolnak.mp3 (5.89 MB)
Letöltés: 05_bajor_mi.vagyunk.a.legjobbak.mp3 (2.98 MB)
Letöltés: 06_varga_balazsovits_muveletlensegi.vetelkedo.mp3 (3.56 MB)
Letöltés: 08_varga_heilig_balazsovits_ontsunk.vegre.tiszta.vizeletet.a.poharba.mp3 (1.92 MB)
:D....
Úgy látom, ismét a piaccal szembe állok, de valahogy még nem merek fordítani.... Lehet megbánom. Na mindegy 250 alatt stop berakva, remélem nem csak kivágni jön le értem, hanem lesz neki értelme és irány a 23 K...
Szerintem alakul holnapra a réssel le nyitás....
...vagy holnap reggel...béten minden nagy dolog réssel történik...:)
Szerk...sajna vége az ebédszünetnek...léptem...üssétek! :)
Bux még mindig 0,68 on áll.. már régen minuszba kéne hogy legyen...talán majd USA nyitásra.
részvény :D tulajdonképpen:)