Regisztráció Elfelejtett jelszó

S&P 500 Elliottal

Re: nincs cím

#234731 kratya Előzmény: #234721

Valszeg csak a 3-ik hullámban vagyunk még csak :-(

szomorú!!!!! :-(((((

Cimballit kell megkérdezni, ő nagyon vágja, és igaza volt, hogy ez nem 5 hullám!

Működik az elliot, vagy …

#234721 matyesz

Működik az elliot, vagy lehet megint átgondolni a vonalakat?

#231902 big-ebuy Előzmény: #231900

elliottal az a baj pf-is mondták, sokszor felülíródik aztán máshogy lesz benne minden pont...utólag meg azt mindenki amit lát....LÁSD EGONT BUXBA a BULL-on..:)

#231900 kratya Előzmény: #231884

lehet, passz, egyenlőre nem tetszik, bár amig nincs ker időn belül új csúcs addig elvileg nincs gond

#231875 kratya Előzmény: #231872

Nekem inkább az nem tetszik, hogy europa nem tud esni, valamint s&p igen jól tartja magát a dowhoz képest

#231871 kratya Előzmény: #231856

egyenlőre van egy ékünk

előző csúcs nem sérülhet, ez a lényeg!!!!! szvsz

#231861 Amatoregy Előzmény: #231856

Szerintem meg odakint a baromság a legerősebb....

Már bocs, de komolyan. Valaki becsapja a félvilágot, és egy napig van minuszban...

#231856 archenius Előzmény: #231849

Igen, azért is fogalmaztam így, mert már délben gyanús volt, amikor kitört az ereszkedő csatornájából, és nem tudták bele visszatenni. Úgy tűnik még túl erős a magasabb idősíkok trendje.

#231832 Cimballi Előzmény: #231823

Szia Totti! Javaslom, hogy ne a Kecskeméti könyvet nézzétek, mert Elliottról jóformán minden részletében pontatlan. Csak csalódás lesz a vége.

Elkezdtem decemberben Elliott-ról blogolni, azután rájöttem, hogy mindenkit érdekelne, csak nincs hozzá magyar alapanyag. Ezért legyártottam, majd ide a Stocklandyard-ra összeszedtem hozzá az öt linket.

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/460