Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#232331 Kissherceg Előzmény: #232329

egyébként nem a piacra, hanem azok iráyítóira vagyok mérges. Piacnak mindig igaza van ezt vallom. Buxban még mindig 60pontos pluszban vagyok:)

#232329 Kissherceg Előzmény: #232327

nem kényszernek nevezném :) többi stimt. Csak valóban telejsen egyértelmű a piacon, hogy esés van, de tegnap miért kellett egész nap 500 feletti ktnak lennie? Ma meg mi a különbség, ahogy Ricsi írja megváltozott a világ? Egyébként nem zárom le, viszem át shortokat otpbe, ezt meg folyamatosan csökkentem ,aztán 550es kt mellett lezárom...

Egyébként napi 3hati pozi nem sok, az a max. Prompt meg általában egy.

A hibám, hogy 250pontnál nagyobb mínuszt nem tudok elviselni már.

#232327 _pda_ Előzmény: #232310

mostanában ritkán írok de olvasni, olvasok folyamatosan

osztom Kelvin véleményét külső szemlélőkén rólad

pörögsz egyfolytában és nem jön be semmi, nincs egy kis kereskedési kényszered?

nem lelki fröccsnek szántam de ezt látom

#232324 Kissherceg Előzmény: #232319

anyámnak négy volt, párat bekalkulálok, belefér... TÉnyleg röhögni tudok lassan csak. emelkedésbe nyitott prompt short szar, közel minimumon vett hati long szintén.

#232315 Kissherceg Előzmény: #232312

utána csak prompt fog esni..:D beszarás, shortolom tetves prompt piacot és alig termel valamit... hát a **** anyátokat

#232314 Kissherceg Előzmény: #232311

a saját pöcsükkel szórakozzanak, ne a spekik pénzén ... ez a véleményem hazai paicról Teljesen világos számomra, miért hagyták el a bétet a kereskedők külföldi piacok felé fordulva. sztm megyek Én is.

#232312 Waszeitung Előzmény: #232310

250 es kt hát anyátokkal szórakozzatok.....

Longot zártam beállok shortot nyitni 450-500körülre hátha nem teljesül.

#232311 BudFox Előzmény: #232299

ne csüggedj azért..én is sokszor voltam úgy hogy feladom..aztán mégis itt vagyok még.

34. szer padlón vagy...35. szörre is fel kell állnod és tovább próbálkozni.

#232310 Kissherceg Előzmény: #232308

a következő imádatom akkor lesz, mikor határidőt shortolni kezdem és kt 550lesz ismét, ami teljesen logikus lépés, hiszes esésben venni kell. :)) viccesek ezek a határidővel szórakozó kereskedők...

na alakul ez, mondom :) prompt short is lassan bírik 200as hati körül.

#232306 Kissherceg Előzmény: #232303

23990es bux mellől van hati longom, tudom logikátlan lépés volt:)

Természetesen az előtte 450es kt mellett shortolási paradicsom volt... Kicsi matek után remélem látszik a különbség. Persze Én vagyok a ****, hogy 250pont miatt pampogok, de Én ilyen maradok, szaros 1% csak...

#232303 Kissherceg Előzmény: #232302

Neked lehet 400nál pozit zárni nekem nem? Minek ugrabugrálsz? :))

Bux teljesítette a várt emelkedést, csak hati nem, de legalább otp short mínuszos, az a biztos.... Tegnap ilyen bux mellett 750volt hati, ezért kissé jogosnak érzem bánatom, de ma ma van...

Tudom lehetett látni, hogy bux emelkedést nem követi hati tépés, mert csak Én vagyok helikopter, de ez van.

#232302 kelvin Előzmény: #232299

Miért nem pozit építesz, miért ugrabugálsz?

Kezd kicsivel, ne olyan sokkal mint szoktál. Annyiszor mondtam már. De le se sz..od. Kisebb lelki teher ha nem jó irányba megy, könnyebb fedezni is és még mindig rányithatsz.

Mindegy Te tudod. Lehet a pihenés a legjobb gyógyszer.

Talán el kellene menned Rómába 10 napra megint ! ;-)

#232299 Kissherceg Előzmény: #232292

lehet feladom a kereskedést egy időre. Nem elég eltalálni a kibekúrt irányt, még szerencse is kell, hogy vegyék a határidőt. Én azt mondom, hogy költsék gyógyszerre, amit a hazai piacon ezzel a rohadék manipulálással keresnek...