úgy látom 300 feletti kt luxus... Az tuti, hogy ez a fos esni kezd csak prompt piacot shortolom...
úgy látom 300 feletti kt luxus... Az tuti, hogy ez a fos esni kezd csak prompt piacot shortolom...
Köszi,még jó hogy időben készültek el vele így támaszközelben :D
Arra kíváncsi lennék hogy a duplázását mire fogná a brokid,hogy ezek mit ki nem találnak...
ezen kívül döntsd el, hogy jó hírre veszik vagy adják, rossz hírre adják vagy veszik?:)) Mikor lesz hír?
prompt fedezeti shortokat nyitnak sztm....
nem én veszem és adom őket, szerintem összekeverhetsz valakivel :))))
Ricsinek a gyógyszere új fázisba lépett... Azért volt megtépés. Egyelőre kiálltak belőle a nagyok. Most szólt a brókerem.
Asszem, tele kéne tenni a könyvet stoppokkal, és most komolyan beszélek.
Ha a görög hír jó, akkor nagy fel lehet, mert akkor mi is aránylag biztonságba kerültünk, de ha az rossz lesz, akkor itt szabadesés...
szóval összefoglalva ne az Én idegeimen táncoljál :)) bux a nyitás fölé csak röpke 100ponttal ment, tudom nem számít..
ez gyönyörű, komolyan...
A telko természetes, a richter már jön is le, a mol még mehetne 300-ig:) Akkor újra nyitnám a shortom teljesen, most zártam a felét...
ismerem ezt a retek piacot, de a mol bő 2%-ra se mozdult meg. Telekom mol richter megy... röhej bazzzz...
én arra próbáltam utalni, hogy csak a richter megy, akkor nem megy a hati
mint ahogy tegnap esett a Richter, és nem esett a hati
de jó, hogy mindenki máshogy kereskedik :o)
én onnan short, bár ez csak ahhoz kell, hogy építhessem a pozit. csak így megy :o) feljebbről kap még (a csatorna tetején)
minimálisak, de újrakezdésnek jó lesz
de addig még pár hónap hátra van! Hétfőn elfoglalják a helyüket és kedden bejelentik?? Ismét egy hiteltelen kormányunk lenne akkor!
Hogy ne offoljak próbáltam valami okosat írni a BUX-ról de nem megy!:))
sikerült találnom:
Óráson is BB közepén vagyunk 20-ast teszteljük alulról! :))
tegnap milyen volt, Te... :)) ne tegyed a hülyét, mert kezdem elhinni :D
Slotától nem félnek, aki fajgyűlölő? Jobbikra meg ráhúzzák, hogy náci, pedig nem az. Semmit nem tettek ami a zsidó vallást sérti, de ez politika topik.
Ez csak magyarázat, rossz vicc, komolytalan. Azért égetnek el milliárdokat, mert egy döntési jogkörrel nem rendelkező párt magyaráz. Azért ezt gondold végig:)
Attól valóban félhetnek, hogy júniusban OV bevallja,hogy államcsőd kockázata nagyobb, mint a görögöknél...
Beszálltam öccász felett kicsivel longba,nem a logika alapján :D
Ja ÁÉB,,itt van Rahim..köszi.. De a Jobbik -nak igenis lehet köze egy korrekcióhoz..az már kérdés hogy milyen arányban..
de USA -ban félnek a zsidógyűlőlő jobbiktól... olyan cikkeket irtak USA -ban ami igenycsak lehúzza a Jobbikot.
igen tegnap is 750körül vételek nagyon ritkák voltak. BUXon már nem kellene sokat húzni...