15perces bolli közepén vagyunk, illetve egy kisebb trendcsatornánál. 600felett sc
szerk: 300alatt a kt
15perces bolli közepén vagyunk, illetve egy kisebb trendcsatornánál. 600felett sc
szerk: 300alatt a kt
kb ott lehet a teteje, de ki vinné fel addig?
Szerintem ezt a csatornát nem csak mi ketten nézzük. 700 fölött már megritkulnának a vételek szerintem...
Tegnap valaki azért nagyon bevásárolhatott abban a 15 percben! 15 perc hírnév :)
Nem hiszem, hogy csak shortot zárt valaki!
vehetnék gyorsabban is... Tegnap ilyen bux érték mellett 730körül izzadtam shortban...
HA az ereszkedő csatornát nézzük, ma meglehet még a 800-is! én ott adok egy kicsit a tegnap 500-on vett longjaimból.
sztm mindkettő, de utóbbit csak ha nagyon muszáj.
Kivagyok én is tisztára az az érzésem hogy direkt a kisbüfiket szopatják,emelkedő hambira bevágnak mint a ház,esőre meg veszegetik komótosan....
Kereskedni? Lakni?
A beírásod óta folyamatosan sípol a gépem!!!!!
Ezt értem, de az OTP/MOL/Richter/Mtelekom-nak semmi köze ehez szerintem! Nem róluk húzzák le a leplet!
OTP tovább fogja szépíteni a GYJ-it a MOL-al karöltve! Mtelekom nagyon alulértékelt, RICHTERnek meg ha bejön az új gyogyója egy Ország válság sem állíthatja meg!
most már tényleg kurvára idegesít, hogy 320 a kt. Rohadjanak meg ezzel a tetű retkbe kúrt piaccal. Elmehetnek a retkes picsába, megyek a francba külföldre.
kerestem egy ezrest, ha egy nap 40* megcsinálom, már tök jó, nem? :))
ezentúl csak minden negyedik pozidat írd be:D
No sokak szerint pozitív a fidesz győzelem, a 2/3-ad meg szintén.
De mi van, ha a 'valóságtól' tartanak sokan? Hogy megalakul az új kormány és lerántja a lepedőt a szarról?
Logikusan érdeke a fidesznek hogy bemutassa a valós állapotot, sőt még el is túlozza. Egy kapott, nem ismert szar helyzetben könnyebben lehet magyrázni az elmaradt igéreteket, elvárt de meg nem tett lépéseket.
újra shortot nyitottam, fogtam 10 pontot nettóban, tök jó :)))
nyert, öné a háza előtt áll ferrari :)
oroszok egyébként cibet használják.
nem azért adják, mert 7szerezett ez a szar, hanem jobbik :D:D:D:D:D ez jó :D döntési jogköre sincs a parlamentben, de valszeg miattuk adják:)