logikának annyi köze van ehhez a piachoz, mint mszpnek a sikeres kormányzáshoz...
logikának annyi köze van ehhez a piachoz, mint mszpnek a sikeres kormányzáshoz...
azért 200-on nem annyira sc lesz, mint realizálás:)
mitől várjuk az sc-t? ha tegnap a dax 100 pontot ment, hati meg esett 400-at?
részemről sc támogatva.
És azt az info-t nem akarnád megosztani? Errefelé ez a szokás:))
o)
Tegnap vettem, és most is habozok, de kaptam közben egy infót és tépelődöm: inkább adjak-é el, de a forrás szerint nem biztos az infó ezért azt mondták: minden lehet ma, ill. még 1-2 nap.
??
Ülök a tojásaimon: kibír-e, avagy összetörik.
;<)),
Különben legyél okos:
Megrohanták a vevők a pesti parkettet A BUX 1,2 százalékos pluszban kezdett szerdán, a blue chipek mind drágultak.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=442938&place;=
Csúnyák a magyar részvények A magyar részvénypiac látványosan alulteljesítővé vélt az elmúlt napokban. Az egyes részvények csúnya képet mutatnak.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=442927&place;=
:)) nem, de sztm stoppokért jöttek lefele. 0pozi egyelőre.
Igaz, de mégis napi minimumon zárt...
Te most td-t játszol, vagy akarsz fogni lefelé 10K pontot? Mert ezekkel az ugrálásokkal nehéz lesz szerintem...
De nem értsd félre, én nem akarok beleugatni, viszont azt látom, eléggé trendszerűen esünk, függetlenül bármitől. Persze, a beidegződések megvannak, USA bezárt +30 pontban, a futik +20pont, tehát megyünk felfelé. De tegnap +100 pontos dax-ra sem mentünk...
Majd ha változik, zárom a shortjaimat, addig nem ugrasztanak ki belőle...
ktról nem beszélve, ami tegnap egész végig 500 vagy felette volt, most meg 400lett. Ez se előre kalkulálható sajnos...
esélyes.
kockázat kezelés miatt zártam, mert tegnapi nyitó utáni 250pontos partyt lezaravrják összefosom bokám. Nyitó utáni mozgás, epdig elég pénzfeldobásos... tegnap se változott semmi reggel mégis felhúzzták 880ig... Ez nem magyarázat.
Szóljatok Csuszának, itt napok óta nem látok más vevőt:)
Akkor remélem a tegnapi nap inverze lesz, vagyis 11 után meg halálra kitépik !
OK, de valamiért megnyitottad, nem?
Ilyenkor szokták kérdezni, változott valami azóta, hogy megnyitottad? Megjöttek ide a vevők? Az eddigi öntők abbahagyták? Jobb lett Magyarország? Mondott valamit OV, amitől jobb a megítélésünk? Vagy történt-e bármi?
stratégiámban nem szerepelt 600as nyitó, mert 350 alatt nyílt bazi nagy pakk komoly lelkiterhet jelentett volna emelkedésben...
Bocsi, hogy megkérdezem, de mi a stratégiád? Mert én most csak kapkodást látok tőled...
OTI le is jött 70-ig szépen...
bemegy 400 alá agyvérzést kapok komolyan mondom....
ez nagyon mókás, tegnap 600 körül álltam nem teljesült, ma megint és leteljesült... Tegnap szoptam mert nem záródott, ma szopok mert záródott:))