Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#232032 Hathor Előzmény: #232029

Nincs fedezet.

Más short hatira prompt longot nyitni.

Hati shortra csak naponta tudok shortot nyitni KBCn, annak meg semmi értelme, mert megrángatják a piacot, úgy sem kapom el, csak halmozom a broki díjas buktákat.

Ersténél lehetne átkötni, ott a pozik fele van.. de ugye felfele várom, így nem igazán akarok shortolni promptot sem.

Várok, aztán lesz ami lesz, max kivágnak.. 24K alatt nem szívesen nézegetném. 1500pont még behozható egy hosszabb trendben..

Még a jövőhétnek adnék egy esélyt..

ez a leütés elvileg benne lehet elliott 4-5között..

SP megy benne tovább

#232030 kerikoma Előzmény: #232028

Szia!

Valóban elég peches vagy, máskor ilyen külföldi happyre és jó adatokra, szarrá tépték a hatit, meg a bluekat.... Szerintem is 26 K körül lavíroznánk, de valamiért nem megy.... Aztán lehet majd, mikor senki nem számít rá és nem hiszi el, akkor megindul....

#232029 Alex74 Előzmény: #232028

Nem nagyon tudlak vigasztalni, talán csak annyival, hogy úgy gondolom ez volt most egy lokális alj. Az elmúlt másfél hónapban én is voltam ekkora mínuszban, bár kisebb poziban, így nagyon átérzem. Fedezeti pozid van? Mert arra nem emlékszem. Engem az mentett meg, pedig előtte sosem volt rv-em.

1. Elképzelhető, de mikor? 2/3 esetén, vagy pont, hogy akkor adnak még jobban

2. Lsd előző pont

3. Nem hinném, 250 Ft/Euro-ról is regélnek

Meddig tudod tartani?

#232028 Hathor Előzmény: #232023

Sziasztok!

Szerintem engem szívat csak a piac.. :((

már 1250pont/KT a veszteségem, és minden az egekben.

Nem voltam utolsó hsz.em óta, de nem is leszek, mert elment a kedvem az egész piactól.

Kivárom hogy likvidáljanak, vagy visszamenejen az árfolyam.

Nem tudok hozzászólni a dologhoz.

Továbbra is három dolog lehet szerintem.

1.) A második forduló kivárása, addig nem vesznek.

2.) Beraknak, hogy olcsón vehessenek a jövőheti gapre.

3.) Túl jó a forintunk és intervenció készül..

Na ennyi az okfejtésem.

Nyersanyagok fel, indexek fel, jó gyorsjelentések, makrók, USA, DAX csúcsokon vagyunk megint.. Ausztrália, ázsia is sima pluszban..

Na ez van, talán velem akarják abbahagyatni a pályát.

OTPben továbbra is várom a zászló kitörést (de egyelőre semmi).

simán 26.500on kéne lennünk.

Üdv

Rádió Cafe szerint a teg…

#232026 Robag

Rádió Cafe szerint a tegnapi grafikon egy sísáncra emlékeztet. :)

#232025 pruntyoke Előzmény: #232022

elképzelhető, hogy egy kicsit most leszakadunk - akár mit is csinál a többi index és ha magunkhoz térünk akkor ismét megyünk a többiekkel, ahogy eddig is?

van valakinek erre valami infója, hogy elbír-e szakadni egy index az általános globális hangulattól?

a görögök igen mert ott nagy a k@k@. nálunk is van sz@r bőven de nem mi vagyunk most terítéken, ha csak nem a választások... az viszont még nem egy lefutott ügy...

teljes a tanácstalanságom, hogy most merre az irány... de az olvasottak alapján sokan vagyunk így itt a fórumon...

:)

#232022 kerikoma Előzmény: #232017

Éppen az, hogy utóbbi napokba bizony elszakadtunk, tőlük. Dax amikor tegnap délelőtt kitört, már láttam is a 25K-t a hatiba, de akkor már 700-ig sem bírtunk felmenni. Sztem teljesen kifulladtunk, de az is lehet, hogy erőt gyűjtünk:D

Tegnapi longjaimat ma dobnám nyerőbe:))

#232017 BudFox Előzmény: #232004

igen..egyik nagy elemző sem veszi figyelembe a USA ,meg német indexeket...mintha mi irányítanánk a világot ? :-))

ennek ellenére gyász hogy már megint felfelé megy az SP...

érdekes, hogy elemzéseik…

#232004 pruntyoke

érdekes, hogy elemzéseikben Kecskeméti is és B.Egon is erősen a csökkenés irányában elemeznek...

teljesen kihagyják a sereghajtó indexek teljesítményét... mintha az nem játszana szerepet a magyar tőzsde életében..

:S

#231999 banyaiz Előzmény: #231995

különösen veszélyes ez mikor így elszakadunk külföldtől mert még kiszámíthatatlanabb így.

#231997 Waszeitung Előzmény: #231991

Rosszul látod,lehetőséget adtak bővíteni :D

Lehet itt még sok minden záráson kívül,Ricsi írta hogy Satyáék adnak mindent pénz ékszer nem számít,gondolom nem csak ma volt eladó minden,ahogy usa emelkedik bennünket úgy dobálnak már több mint egy hete,csak én nem hittem a szememnek,most már tudjuk hogy kb meddig van az a fel ami után visszahullunk,ha túlmenne "véletlen"akkor jut nekünk is vennivaló,de a mai napot látva ez a veszély nem fenyeget...

No jó éjt a Stock teamnek,megálmodom a tutit! :D

#231994 banyaiz Előzmény: #231991

csak nehogy az legyen a vége ennek, hogy külföldet tovább tépik új csúcsokra aztán itt majd 1-2 nap alatt hozzuk be és teljesítjük őket felül, ezt sem zárnám ki.

#231993 Kissherceg Előzmény: #231992

persze, még nagyobb plusz :D Reméltem pepita lesz a gyertyák alakulása, de ilyen bull piacon képtelenség...:))

#231989 Waszeitung Előzmény: #231955

Long is luxus,legalábbis anyagilag :D

25e hati résbetöltés elég bizonytalannak néz ki,ma is megtehették volna ócsóé +200pont,de inkább szépen szórják a jóféle magyar papírokat,vagy mégis inkább húznak rajta holnap héccászat,no az lösz a fene nagy móka ám,akkor páran megen térgyelnek :D