Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ötletek

Re: Üzenetek

#443 GáborGábor Előzmény: #440

Várjunkcsak ...

Ezt a pm -ekre értettem. Most valóban látom, de pm írásakor nem látom. Leellenőriztem magam ...

:)

Re: Üzenetek

#440 hosszhuszár Előzmény: #438

A válasznál, ha egy kicsit emeled a fejed északi irányba, ott lesz az előzmény :)))

Üzenetek

#438 GáborGábor

A fejlécen jó lenne ha folyamatosan láthatnánk - persze mindnki a sajátját - az olvasott/olvasatlan pm-eket, üziket.

A válaszok írása folyamán pedig az előzményt, hogy egy komplexebb gondolatmenetből ne zökkenjünk ki.

Re: áthelyezés

#386 GáborGábor Előzmény: #382

Ezt kiegészítve : Egy röpke üzenetet hagyva a törlés v. áthelyzést követően ha valaki ott keresné az előzményeket ...

áthelyezés

#382 Krumenaker

Ha valahol az eszmecsere átcsúszik offolásba, viszont érdekes a téma, akkor az admin a topiknyitó egyetértésével áthelyezhesse (új vagy már meglévő) topikba a témát.

Pl. az államcsődös totyikból a geotermikus hsz-emet nyugodtan át lehetne tenni az Energiás totyikba :)

Re: pár tipp

#233 Ozzy_ Előzmény: #232

ja, fórumban működik, csak én voltam extra h.lye :D

a cikkeknél meg a mai blue-chip-nél nem nyitja külön őket, úgyhogy nem szóltam.

pár tipp

#232 Ozzy_

A cikkeknél a chart-ok és egyéb kattintható, megnyíló uatlások nyíljanak új ablakban, vagy új lapon, rendszeresen kilövöm az egészet, pedig csak a chart-ot akarom lecsukni.

Ugyanez fórumnál a bemásolt linkeknél. Minden második zene lejátszása után elfelejtettem, hogy nem X, hanem back.

Az ilyen egyszeri userek, mint én ösztönösen cselekszünk :)

Re: ötletek

#40 Posthumus Előzmény: #39

Az ilyen nem linkes link is ok, mert nem "munkaigényes" , nem kell ctrl cézni - ctrl vézni.

#39 Posthumus Előzmény: #15

Sziasztok. Baj lesz fiúk. A topikok csak 4 darab hozzászólást jelenítenek meg, és így "munkaigényes" az átolvasásuk. Ez az egyik. A másik, hogy nem látszik az előbbi hozzászólónak az írása amire válaszolnék. Ez nagyon fontos lenne pedig. Egyelőre ennyi a hozzáfűzni valóm.És most bemásolok ida egy linket kísérletképen, hogy miként jelenik meg a hsz mezejében. A (Link ) -es linknek jobban örülnék ! Na lassuk www.stocklandyard.hu/user/profil/31#msg

#15 Kissherceg Előzmény: #14

Szervusz az oldal közepén találod a hír szűrőt, ahol egyénileg tudod alakítani mi az ami érdekel, Próbáld ki.

#14 kelvin

Próbáljátok meg egy kicsit a főoldalt átláthatóbbá tenni, mert egy hatalmas infótömeg, nehezen átlátható. Ha tudjátok az érdekesebb híreket szedjétek ki (kb 10-db-ot) a többit meg oldalt osztályozva.Nem fikázás csak javaslat.

← Újabb hozzászólások 441 - 452 / 452