Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#231988 rbbj11 Előzmény: #231981

bár bux külön életet él, és totál shortos képe van, de ennek ellenére holnap elszabadulnak sztem a long láncos kutyái, m. túl nagy a tépés az usa gyj-kre afterben...

#231985 Joello Előzmény: #231981

ezt nem holnapra mondom, hanem hogy max addig még visszajöhet szerintem rövid időn belül

#231977 Joello Előzmény: #231966

Hát nem tudom. Én már csak shortot bővíteni fogok. Szerintem 900 körül kéne lefordulnia, és akkor Eliott is működik (legalábbis én így látom)

#231966 kelvin Előzmény: #231956

meg b..od azt az 560-as gap-et :-D

Mire? illetve mivel vinnék oda.

Unbelivable to me.

De inkább nonsense

#231956 Zabás Előzmény: #231952

holnap +400 új kitartó rés! Sziget felfelé! ;)

hatiban mondjuk 24860 fölött kéne nyitnia, az talán kicsit sok!

560 pontos gap??? :)))

#231955 Kissherceg Előzmény: #231952

bux betöltött mindent otp is,csak hati nem... holnap sc, hacsak ázsia nem esik egy korrektet úgy meglepetésnek... még mindig luxus cikk a short...:S

#231952 Waszeitung Előzmény: #231917

No mindenki másképpen látja a dolgokat,ez a szép :D

A tervem az volt hogy megveszik az eséseket,ez stimmelt is,de nem a magyar piacon,így dobtam longjaimat,60percesen néztem 24700körül volt a csökkenő trendcsati teteje,no ezt nem vittük át,így itt kellett volna shortot nyitni..azt nem hittem volna hogy 24400on is átesünk,holnap gondolom gap up mert záró felé kicsit túlszórtak bennünket,aztán papírforma szerint csorgás le....bár feltételezem nem lesz ez így :D

Hétfőn -400pont és rés nem betöltve,ma +200pont rés betöltve...

#231917 Alex74 Előzmény: #231879

záróban akartam még ráadni 300-on, majd kivettem, aztán újra betettem, de az már nem teljesült. rettenet ami itt megy, nem tudod eltalálni mi lesz a következő napon. itt minden lefelé mutat - egy hete kérdeztem, hogy miért várjátok fel - de a hatalmas gappal való nyitás 25k-ról szerintem mindenkit megzavart. ma azt gondoltam, hogy lesz még egy fel kör, de ma nem volt. ma nem. mikor? mi fogja kiváltani. a nagy dolgok nem (GS).

telefont tartom még, de kidobtam egy csomót, maradt 5-600, azt talán túlélem ha esünk. hatim még nincs, holnap valószínű már megint lesz. ma csak dt volt, de elszoktam tőle,baromi sokat elvitt a brokidíj, nem erőltetem. összességében minimális pluszban, de nem vagyok boldog a történtektől.

hazaértem, megittam két pohár tokajit, bocs ha sokat beszélek :o)

#231879 kelvin Előzmény: #231877

ha igen akkor az baj, max zárom másik felét, de akkor is tanácstalan leszek megint rövid távra, mert látszik hogy a reggeli gapeken kívül felfelé sokkal többre nem vagyunk képesek

#231860 Ricsi Előzmény: #231855

ugye-ugye, megmondtam, 26K-n duplázz...

Már mérhetetlenül gazdag lennél:))

#231859 Amatoregy Előzmény: #231858

Miért a narancs nem hazai gyümölcs?

Csak az íze hasonlít a citromra. Kicsit, savanyú, kicsit zöld, de a miénk... :D

#231858 Csokigyáros Előzmény: #231831

igen, tiszta... és finom is!!!

én agárdit iszogatok (magasra tettem a mércét)... ők is kisérletezgettek egzotikummal... banán, narancs... azt hiszem én maradok a hazai gyümölcsöknél... a kajszi verhetetlen (talán az erdei meggy)

#231854 banyaiz Előzmény: #231847

hoppá, csodabuxot mi lelte, elég bánatos mostanában, túlhúzták nagyon, vagy esetleg választási hatás is benne lehet?

először külföldet néztem mondom bux biztos egekben erre látom beöntötték végére.