Jó hasonlat...ezért nehéz pozit felvenni és managelni (nálam erről nem lehet nagyon beszélni), mivel totál esetleges a bux. Pl. most eseget ennek örülök, de nem értem...
Jó hasonlat...ezért nehéz pozit felvenni és managelni (nálam erről nem lehet nagyon beszélni), mivel totál esetleges a bux. Pl. most eseget ennek örülök, de nem értem...
Ilyesmit érzek én is sokszor a BÉT -en..
pl. amikor minden esik de a Richtert felviszik 1200 ponttal még.
a lottó ötösre én is kíváncsi lennék...:D
Csokibá..hogy áll a számlád ? már lassan pluszba megy a short ? vagy már jókora haszon van rajta ?
no megyek kóstolni...
Jobban tudod mint én...elírtam...23560....:) Végülis mindegy...szerintem ha jó a spekink akkor nagy kasza lesz, ha rossz akkor....
Nem gyenge anyag, de érdekes! :)
még vigyázok a lurkókra, asszonynak órája van, de mindjárt kóstolom, az illat rendben...
úgy emlékeztem 23,8k-s a bekered...
Ha usa (+dax) egy "viszonylag egyenes mentén mozog" akkor a bux egy sinus görbeként lengi körül.
Vissza térve, valami összeségében nem tetszik nekem. Olyan érzésem van, hogy egyes csoportok ráfeküdnek valamilyen instrumentumra és azt megpórbálják az általuk megálmodott célár felé terelgetni.
Közben nem veszik figyelembe, hogy más (egyébként a kiválasztott intrumentumhoz kapcsolódó insrumentumok) totál ellentétesen mozognak.
Mintha a jobb első keréken esőgumi lenne, a jobbhátsón meg slick, mondván, hogy az első úgyis lesodorja a vizet a pályáról..
Na ez kacifántos lett, de valami ilyesmit érzek...
Szia!
23360, de bővítettem egy kicsit 24500-on a csúcstól visszajövö nyereségből (az is veszteség csak visszajött na érted) . Nem számolom ki, mert csak a számlát nézem illetve ez a 23360-al számolok de annál kicsit jobb már....21k ban hiszek még mindig..:)
Kerikoma cuccot kóstoltad??
közvetítési jogokért egy átlagos 3%ot kérek :D
óh azok a varázs számok... :)
a lottóra írhatnál 5 számot priviben... oszt felezünk..
Nem gondolsz a KT játékra :))
De én nem csatikat nézek, csak a számaimat:)
elliot hullám szerint esünk, holnap lenne az ötös pont. Onnan fel, aztán meglátjuk.
lassan nullában leszel te is... nem?
Ezt annyiban nem értem, h ha holnap lejön 24100-ra, akkor gyakorlatilag kipottyan a csökkenő csatiból, ami nem igazán long jel. Ha long akkor a csati aljától long az meg 24200 inkább.
nekem mindenképpen, mert ha ott zárom a 700-as shortom, akkor szívesen visszaadok 200 pontot, mert hátha nyerek többet..
Én is ezt írtam zárás után. Kb ott egy próbát megérne...