Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#231755 BudFox Előzmény: #231742

legalább abban egyetérthetünk hogy tőkekivonás, realizálás vette kezdetét nálunk...amint feljebb mentünk egyből beleadtak mindenbe..óvatosan csinálják hogy ne tűnjön még fel sokaknak...csak majd később..amikor a végét borítják ránk.

USA viszont még kitart egy picit...előbb a kis országokat kell eladni..utána jöhet a hazai.

#231748 Alex74 Előzmény: #231741

De, jelent :o)

Az elevett shortjaimat szeretném magasabbról visszavenni. 600-on vettem vissza, ma bent álltam, de nem jött fel. Ennek ellenére nem csodálkoznék ha ezek fölé 25k is felmenne hati, azért nem várok és adok lejjebb, mert úgy nem tudok kereskedni ha nincs tétje. A mai kis pakkot mégis visszavette short és onnan meg elindult le, nem tudtam magasabbról adni. Ezután kis long, majd short, de stop itt is bekavart. A fentiek miatt itt még nem kellene stop - a mait elcsesztem :o(

Kis pihi nem ártana, de nem fog menni

#231742 Kissherceg Előzmény: #231738

nyit egy 1-1,5milliós short pakkot egy alap ebben a környezetben az 2-3nap, ha nincs nagy eladó... Most csak tőkekivonás van sztm...

#231741 kelvin Előzmény: #231729

Nektek nem jelent semmit, hogy ma összességében megint estünk?

Sőt közel 1%-os plusszos futikra usa még csak 0,2%-os pluszban? Nekem nem a feltétel nélküli bullt jelenti.

Ha holnap emelkedünk, akkor kénytelen leszek a megmaradt pakk másik felét visszanyitni magasabban remélem :-D

#231738 Alex74 Előzmény: #231735

ok, de ekkorát?

oti short pakkot meg lehet nézni valahol

szerk: linkajánlóban :o)

#231736 matgab Előzmény: #231729

tudtam, hogy shortolni kellett volna. Mivel nem tettem , ezért tényleg elkezdett esni, csak hogy idegesítsen.

#231735 Pityke35 Előzmény: #231729

Nekem tőke kivonásnak tűnik, nem shortolásnak....nemtom csak megérzés. Nem ütik csak adják egész nap óvatosan. Vagy nagy shortot épít valaki...arra is idő kell.

#231729 Alex74 Előzmény: #231728

itt gyanítom a csavart. ha ez nem lenne, sokkal nyugodtabb lennék

egy meghúzást vártam a végére, nem jött be.

#231728 Pityke35 Előzmény: #231725

Hát engem kezd meggyőzni az esésben ez a külfölddel szemben történő beleadások...ők mennek mi meg esünk...

#231725 Alex74 Előzmény: #231709

Nekem ez még mindig nem meggyőző

Pedig ma adtam-vettem és utálom a piacot, hogy ilyen szívatós. összességében ma nyerő, de nem tudom hogyan tovább. Úgy látszik, csak nyomás alatt tudok kereskedni, amikor KELL.

Holnap reggel megkérdezem a pszichológusomat mit mond erre

#231723 BudFox Előzmény: #231718

valaki tehetne be egy képet majd erről a csökkenő csatornáról..már szépen alakulgat gondolom.