hamarosan shortot zárok és longba fordulok így várható a piac összeomlása:)
hamarosan shortot zárok és longba fordulok így várható a piac összeomlása:)
megint valami nagy vevő, és nagy eladó van az OTP -ben, mert egész nap itt tanyázik...
ezért van biztos beállva az árfolyam...ha én lennék a vevő..biztos nem állnék be egy árra...megkapnám most 150 forinttal olcsóbban is.
Sztem most egy kicsit meghúzzák azért.
Mondjuk otival és telekommal
abból látszott a nap folyamán, hogy minden kisebb vételbe egyből beleadtak, vagy egyből egy több ezres pakk állt be eladónak..
csak egy kisebb meghúzás volt ma felfele, az is elég erőtlen volt...és a Kamattartalom is gyér volt...Ergo : nincs vételi erő...eladók jönnek egyből a könyvbe.
nagyon viccesen nyomják ma
ezek meg kinyitottak, SP 0,5%-on. haláli....
24330as bux mellett nyitottam a shortot és a tiszta nyerő az 50pontot sem haladja meg :))) lol...
szerjk 50.. a 30pontot no...
Akkor egyet gondolunk.
Első pakk utolsó része 111-en van. Kíváncsi vagyok elviszik-e felszúrásban. Mint múltkor 26100-200 között
szerk: a többi azért jóval alatta
shortom van, de sztm sc lesz, mert minden agyon manipulált szart adnak, kivéve az otpt. Annak kellene vezetnie az esést...
felt vársz?
amúgy most nem tudok trédelni, kemencéket és kandallókat nézek :o)
beraktam a szinteket, meglátjuk, de nem hiszem, hogy feljönne értem
szóval nincs már sziget ? hm...
Egon szerint ez se számít most..mert irtózatosan nagy trendforduló van..esőtrend jön :DD
sikerült azt a tetvet shortolni áttétellel, amihez long pozi nyílt, de hatinak esni sikerül otpnek kevésbé...
ma? ma nem nagyon lehetett sztem semmit, oti chartja úgy néz ki, mint aki 4-5 órája halott....
shortoltam
ha leesünk 24200 alá akkor jön vissza mai buktám jelenlegi pozícióval :((
Ha innen elindulunk fel, nem győzőm majd átírni a ráadásokat