beékelődtünk mint állat, usa nyitás eldönti
nem, határidőben 885ig van sziget kb, felette csak rés.
mondod ezt +1,3%os piacra... Mit fogsz mondani ha esünk?:))
tök úgy néz ki minden, mintha esni akarna, tiszta short érzés vett rajtam erőt, ergo nagy long futás jön...:)
a prompt BUX on él még a sziget..mert 24572 ig nyitva maradt..a legmagasabb kb. 24490 volt.
A határidőn 24930 -ig él a a sziget..de a legmagasabb 24850 volt..ha jól láttam..tehát 80 még visszamaradt betöltetlenül.
lehet Te. Ma mindennel szívtam... otp shortot hati longgal fedeztem kt összeszakadt, fordítok kitágul...:D
Nem vígasztal, csak rohadt pechesnek érzem ismét a helyzetet.... Na mindegy... Te még lehet ma jó leszel:))
van itt egyáltalán aki tartósan nyerni tud a BÉT -en ?
shortolok és bukom detto, vígasztal?:))
Bezzeg ilyenkor ricsit szájba vágják, dax napi csúcson, én meg longolok és nem tudok semmit felmutatni.... Bezzeg ha shortolnám már 25200 körül járnánk....
Elképzelhető, hogy kifulladtunk és most már a short lesz trendi:))
egy dologban kezdek biztos lenni,ez a hét enyhe upp!jövő hét upp és down,meg az elkövetkező két,szerintem jövő héttől jó két hétig napi szinten fogják rángatni 600pontot,bár az irányt nem merem betippelni,remélem fel jobban mint le :)
az enyémre ne sokat adj, egy szinten vagyunk szvsz, vagy én vagyok a gyengébb :))
Dehogy, félreértettél...
Személy szerint rettentően örülök minden véleménynek. Én például csak tanulgatom, ezért jó este rá tudok nézni és összerakni a véleményeket