szójjatok ha marhaságokat írkálok de én ezt néztem ki most 15 min
szójjatok ha marhaságokat írkálok de én ezt néztem ki most 15 min
sz@rban :))
kotlok a reménytelen beszorult, kiegyenlített 2-2 kontimon, Kb félúton a két pozi között
csak most kicsit megálltam és osztom az észt ;-)
az nem ma lesz :)
még átalakulhat egy fej-vállá ha gyenge a piac és beszorul a két csúcsból húzott trendvonal alá
húúúúú, egre veszélyesebb vagyok :DD
Hello PDA - te miben vagy most? én full shortban 25000 ről ....hihetetlen hogy már 3. -szor van ugyanez hogy a nagy nyerő elkezd olvadni, és el akar fogyni megint.
miért nem bírnak odaát se esni 3 napot egyfolytában ? régebben ment az 5 nap esés egymás után is ..nemigaz :D
pedig elvileg ilyen botrány után a Goldman már 30 % os esésben kellene hogy legyen....persze ha az 1929 -es válságot túlélték..sőt egyenesen ők is benne voltak rendesen a kirobbantásában..akkor ezt is túlélik majd.
eszt nem értem még mindig,1db tippem van.Remélem bejön.Holnap magasabban nyitunk,24900 kb.,emelkedés lassan 25000 -25100 ig,asztán csütörtök megint magasabb,25300 max,asztán péntekre megint 25,és délutánra 25200,hétfőre zöld futik,zöld minden,meglessz a 2/3-ad asztán behozzuk a lemaradást és jövő hét extra longos 26800-ig és végre kiszálhatok a 25ezres longból remélem,asztán soha többet hati,:) nem tudom,jó lenne
1234: fcsésze célára
szerk: úgy érzem, minket már nem érdekel annyira USA, nagyon be akarnak adni. A kérdés az, hogy honnan és miért kellett megijedni egy nagyobb gap down miatt...
HA a mostani helyzetet nézzük akkor simán fölötte nyithatnak ki!
pont a trendvonalon csücsülünk, legalább is az én vonalaim szerint, sp futi felette 10 pöttyel, kicsit beleakadtak az 1200-ba
Én meg azt tippelem, hogy akit eddig nem szívattak meg azt majd ezek után fognak!
all inclusi
Én azt tippelem, hogy még ma délután is lesz egy kisebb fel
Viszont, ha USA komolyabban el kezd esni, egyedül képtelenek leszünk rá!
meg lesz az, csak 23000ről:)