Mondom én a 25100-longommal jártam így 24800 lett volna a stop! De tegnap csak infarktust kaptam nem pedig hatit ezen a szinten!
Mondom én a 25100-longommal jártam így 24800 lett volna a stop! De tegnap csak infarktust kaptam nem pedig hatit ezen a szinten!
az a nagy kérdés, hogy amit Usa bemutatott pénteken az egy komolyabb korrekció előszele volt, vagy folytatódik a vegyünk meg mindent mert még olcsó típusú téma. :D
Aki tudja a választ annak hajrá, nekem fogalmam sincs.
egyébként reggel 570en álltam short visszavételre és long nyitásra...:)) bátrabban kellett volna beállnom.
Tévedés, a gazdaságunk nincs a padlón! Az emberek vannak a padlón! A sok megvonástól, hogy a gazdaság lábra álljon!
USA pár államához képest sokkal jobb a mi gazdaságunk
Hathor mutatta az OTP-ben a zászlót, ha nem is teljesül annak célára, de elindulhat simán felfelé!
azért a mi gazdaságunk lélegeztetőgépen, meg padlón van...USA -meg...nem is lehet a miénkkel összehasonlítani..
Na ráadtam 24800 on..had szóljon :D
ez irreális..mindenki tudja. le kell esnie délutánra.
a most okozott sokkokért egy 24000es záró kárpótolna...
hogy ne lehetne
beülsz, teszel stoppot, azt elszedik, aztán nézed, milyen jól is nyitottál eredetileg pozit:)
Igen..valóban igy van..nemlehet beülni kényelmesen egyetlen pozícióba sem ?
pedig teljesen jó volt eddig mindhárom full short indításom is...
ha ezt is elveszik, akkoz ez lesz a 3. full short pakkom amit 8-10 % -os nyerő után nullában kistopolnak...
De USA esést, mi meg 3X-uk!
És míg ők emelkedtek, mi közben is csak estünk!
http://stocklandyard.hu/forum/topic/56/1/#post231147
10 napos távlatból
ráadni sem merek... totál kész... prompt forgalom fele sincs a tegnapinak
Wazze ezeknek totál elment az eszük...tegnapi USA kis emelkedés, plusz a mai futures után maximum +0.6 % on kellene lennünk..nem 2,6 % -on...nevetéséges.
áááááááááá! Te is szerencsétlenkedsz! Szóval, ahogy tegnap az fx topikban fejtegettünk, nem lehet nyugodtan, kényelmesen beülni 1 poziba sem! :(
bazzz totál visszabuktam a tegnapi nyerőt...
még korai volt szvsz! Legalább valami ellenállást megvártam volna!