Csak kérdezném ma mitől menne fel usa?
Tegnap GS 1,6 %-ot korrigált, IBM jót jelentett, de a Citigroup vitte őket. Nem csak a 7%, hanem a forgalom 20%át ez adta (ha jól olvastam)
Csak kérdezném ma mitől menne fel usa?
Tegnap GS 1,6 %-ot korrigált, IBM jót jelentett, de a Citigroup vitte őket. Nem csak a 7%, hanem a forgalom 20%át ez adta (ha jól olvastam)
tegnap a shortosokat kellett szopatni 500as ktval, ma a longosokat...
elvileg ma még usánka meg júkécska plussz fel :) nem tudom mennyire jelent ez nekünk jót,basszus ha usánkával kereskednék már rég halálra kerestem volna magam,mindkét iránnyal :) mindig bejön amit róluk gondolok ez a szemét hati meg szórakozik :),csak jöjjönvissza 25 ezerig kivágom mint macskát sz :) asztán csak usánka :)
LAssan mínuszos lesz a KT! Hatisok nagyon nem hisznek már az emelkedésben!
BUX +2,06%
hati: 1,14%
bakker majdnem két hete tartom 25 ezerről a longot mosmá long legyen nekem :)
Itt meg kapsz ingyen pipát,vagy fizethetsz érte :D
25e ig mindenképpen vissza kellene nézni,25600at már meg sem merem említeni...300kt kért vki tegnap,most itt van!
Én is sajnálom a tegnapi longokat,de annyi erő volt bennünk mint egy élőhalottban,ennek örömére vettem,600körül dobom ha gáz van....gondolom futikat leverik mindjárt mint a babkarót.
Kár volt lezárni a fele longod, én most mindent eldobtam 700 fölött...
Én a pénteki 25100 logommal vagyok így!
25100 ma meg is lehet szerintem!
Ezért fogok lelépni a hazai parkettről, nem lehet értelmesen kereskedni! A Kaszinóban legalább kapsz ingyen piát!
köszi. Ahogy látom egymást követő két nap még mindig képtelenek esni a piacok. Mivel nem sikerült zárni a pozit 650 alatt nézek ki a fejemből
Tegnap 400pontos rés,ma 250 pontos,öröm a kereskedés....
remélem, felveszik a telefont, ha beférek a sok venni akaró mellé...
USA zárása biztosan elbizonytalanított néhány embert
indiket tudsz esetleg írni? Telekomról is légyszives.
Igen látom, közbe változott kicsit, stooq elég lassan frissít, a gépem lassú...
Jó reggelt! Én még félálomban nézek kifelé a fejemből az ágyon, és próbálom felfogni amit a cafe-n beszélnek. :)
Szerintem a záró beadás kicsit túlzóra sikerült. Megelőlegeztek egy méretes USA zakót, ami nem igazán jött be. Ezért (meg amúgy is) pozitív elmozdulást várok.
Hát én hati longban, és MOL shortban. Elvileg bármelyik jól jöhet nekem:)