Ha longban vagy akkor esni fog a piac, ha pedig shortban akkor emelkedni!
Nekem ez az általános megfigyelésem! Én longban vagyok, így esni fog amíg el nem adom!
Ha longban vagy akkor esni fog a piac, ha pedig shortban akkor emelkedni!
Nekem ez az általános megfigyelésem! Én longban vagyok, így esni fog amíg el nem adom!
Szerintem reggel fel, aztán lassan lefelé...
De majd kiderül :)
azt hiszem te is ügyesen térdeltél a piac előtt az elmúlt szezonban:)))
Ha a farok rossz oldalán állsz akkor megértem :D
Esett a magyar börze
http://gazdasagiradio.hu/cikk/46476/
Rózsa Balázs, az OTP Bank Nyrt. tőzsdei műveletek osztályának vezetője elmondta: hétfőn az eladók dominanciája érvényesült a Budapesti Értéktőzsdén. Aláhúzta: a magyar piac a pozitív mozgásokban nem tudott részt venni, így a BUX napi minimumán zárt a hét első kereskedési napján.
A szakértő úgy vélte, kifulladt a magyar börzét jellemző optimista befektetői hangulat és megkezdődött a profitrealizáció a piacon. Rámutatott: a hétfői amerikai tőzsdezárás döntheti majd el, hogy milyen irányba indulnak tovább a piacok, mivel egy negatív zárás érzékenyen érintheti majd az európai börzéket. Hozzátette: a régiós tőzsdék a BUX-hoz hasonlóan teljesítettek hétfőn.
Söre Balázs, a Buda-Cash Brókerház Zrt. határidős üzletkötője szerint elsősorban a Goldman Sachs bankházzal kapcsolatban péntek este kirobbant ügy állt a hétfői esés hátterében, amit a Citigroup vártnál jobb eredménye sem tudott ellensúlyozni.
Kiemelte: fontos támaszokhoz érkeztek a BUX vezető papírjai, ezért ha az árfolyamok innen nem pattannak fel a következő napokban, akkor eljöhet a szakértők által régóta várt komolyabb esés a piacon.
ezt a két év szopást kezdem unni...:)
nincs semmi uj mondanivalóm, bár zártam ma a shortok többségét, ujranyitom holnap szívesen 24750-800 közt.
ÉN MÉG ISMERKEDEK VELE:).... hosszú kapcsolathoz jó előjéték kell....:)
általában sikerrel:))
Hajaj,ismerem én az öreg buxit,általában igyekszik túljárni az eszemen :D
bux néha előrejelez...no para..aztán hírtelen kilő 1 irányba...alattomos:)
Mai,napos gyertya alja alá nem illene menni ha még akarunk egy kört felfelé,bár buxi kifulladni látszik,1500pontot estünk már úgy hogy hambi felfelé haladt,szval erősen kérdőjelesként kezelem az esetleges holnapi megvételt,záróban is forgalommal volt a lekötés.
Ha visszaveszik akkor iszonyat lemaradási pánikvétel lehet! És szerintem a nagyok erre játszanak, hogy jó áron, nagy forgalom mellett megtudjanak szabadulni minden papírtól! És még shortra is legyen erő! :)
Most kiderül,hogy mennyire erős a csodabux....
http://kepfeltoltes.hu/view/100419/BUX_NAPI_s_vtet__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt a sávtetőnél az előző hullámban 3-szor is megvették az ilyen jelentős leütést.....
Igen, tradeltem már akkor. helyzet fokozódott, ennyi volt az oka:)
A 3 link közül én Hibazéra szavazok,akkor utána ATH ra megyünk :D
Vagy nekem jó úgyis ha visszateszteljük a letört trendvonalat,csak annyi kérésem lenne hogy előtte szóljon az illetékes melyik verzió lesz hogy fel tudjon rá készülni a topik!