én is kivágtam 22300as shortjaim ugrálok inkább
én azt látom fundán..nekik a long a jó..persze előbb utóbb lesz kori....közepes.10-30%is akár..de ők hosszútávon fektetnek be pl...
tőzsde...olvastam a fed enök golfozott ,elesett ,eltőrte lábát-15%estek 1 nap ..utána inultak fel:)
Mintha ikrek lennének! :)
Remélem Olyanok lesznek mint az Arnold filmben! :)
De akkor miért volt ez a szakadás, tudja valaki?
ha snp megy ja..nem hiába vették otp se ma..ill lenyomtákk árakat...olcsóig
lehetőleg telekommal :) de nem lesz rés, akkor megint cumi van... :) csökkenő trend alapján 24800fölé nem illene mennie
Ez beszédesebb...:)
http://kepfeltoltes.hu/view/100419/BUX_HETI_25000-es_anal_gia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2006. 05-ben is innen estünk.....na és,jól el lehetne hitetni a longosokkal,hogy a 23000 csak a kitörés visszatesztje..:)
most nézem ta-m vissza fibóig jött...teszek képet fel...pill
Most már csak az a kérdés mivel viszik fel odáig?
oti, mol?
jobb azért mintha a 27 k-t céloztuk volna be. :D
Kelvin: nem igazán tudok semmi újat mondani, hamarosan szerintem le kell fordulnia komolyabban, de 21xxx-nél 20 k alá vártam szóval ennyi erővel ismét tévedhetek ebben. :D
25,3-25,4 hatiban, bux promptban nem néztem.
de mindjárt beteszek 1 rajzot
Ötletnek nem rossz,de harmatosan a bux kb egy hete,mikor ma -0,5% ból felcibálták usákiát akkor mi kb nyitóig tudtunk feljutni,azt hiszem mki emlékszik rá hogy anno ilyen javulásra milyen barom tépések voltak nálunk,nah ez elmúlt.....amúgy reggel ezért vettem hatit mert én is felpattincsra számítottam -400pont után.