Viccet félretérve, a letört csatornát szerintem vissza fogjuk tesztelni.
Viccet félretérve, a letört csatornát szerintem vissza fogjuk tesztelni.
1230-1240nemkizárt sztem snp be..és onnan eresztik el :(
középtávon igen lefelé..hosszabban fel:)..röv fel 1-2 napig...:)sztem
én csak gap uppot, de longot nem, azt esetleg a futik hozhatják, hozhatnák
Igen erre appellálok én is, holnap szvsz iránymutás lesz. Meglátjuk futikat reggel, de nagyon nem számítok semmi jóra. Lefelé van az irány hosszabb távon, de ez szvsz...
25300-400-500-600-700-800-900-.... simán benne van :D:D
Szerintem még 1X tuti átverik a piacot, hogy minden lusert megszívassanak!!
gondolkodtam már ezen mi okozhatja ezt, vsz leginkább az, hogy nem elég likvid, és amikor van vmi irány mindig túlteljesítünk mindent.
Mondjuk Oti nemzetközi viszonylatban is elég forgalmas, de mikor párszáz Ricsivel elmozdítják 50 ponttal az indexet stb, az azért vicces. :D
ha holnap is csorgás lesz akkor az esés megerősítést kap és a sziget élni fog, remélem nem töltődik be
jobb félni, mint megijedni :) ma szépen szórták a papírokat, holnap is csorgás lesz az beszédes lehet...
egyébként meg, hogy ma amcsi emelkedett, nem feltétlenül kell nekünk is emelkedni, lsd múlt 7.
Lehet, de nem örülnék neki! :(
Jóccakát! snp - ban zár! :)
nem tudom még, futik döntenek. Ma egész nap 500volt a kt, holnap 350 lehet:)
egyébként felfele is ez az arány volt, mert előző csúcs fölé ami 23.000pont volt rátettünk 2700pontot, miközben usa 500pontot sem. Ergo mi mentünk 13%ot, 6%os usara :) Nem becsészvel a korábbi felülteljesítésről... Totál beteg piac ez.
igen, remélem holnap, mert már nagyon adnám. tartod, vagy visszaveszed?
Ennyi szerintem is...és lehet Elliot lefelé...otiban tankönyvi...holnap felpatt.
ma egész szépen megnyugodtak! Csak mennyire fog ez ránk is hatni?