Amit most látok, a hati nagyon menne már, de prompt piac nem akar emelkedni
szerk: csak le kellett írnom...
Amit most látok, a hati nagyon menne már, de prompt piac nem akar emelkedni
szerk: csak le kellett írnom...
sztm is, engem a kt-val szivattak meg. Reggel 350es adtam rá azóta inkább 500 felett tartózkodik. Prompt se mozog annyit
Ezért tettem be a stopot, mert gondoltam visszarángatják
szerk: és félve, de bevallom, kerestem tisztán 250 ft-ot 5 kontival longban :o)
Az azért rosszabb :o(
Hathort én is szeretném nyerőben látni. Amit a múltkor írt a shortosoknak, az fair play díjat érdemel...
Túl nagy volt ez a gap! Ezért egyenlőre esni sem tudunk! 24800-as nyitás esetén már szerintem lejebb lennénk, és még le is lehetett volna kereskedni!
pénteken jó hogy full shortba léptem...ma tettem be még pénzt a számlámra...most remélem elindulunk lefele..jó nagy korrekció kellene ide..
pénteken jó hogy full shortba léptem...ma tettem be még pénzt a számlámra...most remélem elindulunk lefele..jó nagy korrekció kellene ide..
Egyenlőre ma, de Hathor miatt megnézhetné mégyeszer 26180-at...
Tudom, követtem írásaidat, nem kívánom senkinek, én már átéltem tavaly nyáron ugyanezt, csak engem a végén likvidáltak is:((
Na mondtam hogy 24625 ön fogunk kinyitni..nem sokat tévedtem azért..
Jó hogy visszajött a fórum :-))
ma?
vagy egyáltalán?
799-re fel kell szúrnia, mert ott adok :o)
szerk: amúgy nem bánom annyira, hogy zárt a stop, pszichésen már nagyon nehezen bírtam....
...bár átmeneti shorthiányt gondolok csak
Hát ha 649-ig raktad akkor cummancs, de ha 670-re raktad volna, akkor meg 671-ig is felment volna....
Egyébként, sziasztok, már kezdtem beteg lenni...
750-ig még felnézhetne:))
Másfél hónap szenvedés után....
Viszont ha ma szerencsém lesz, akkor usa megy egy kicsit fel, így a héten ráadhatok feljebbről.
Ha nem, akkor szép történet. Viszont számlám ma pluszos lett (amíg telefon el nem viszi a hasznot, az még maradt)
detto, csak rossz irányba. Bent álltam bővítésen 500 alatt, erre felgyüttek értem, mert marha mód nem tettem 650fölé a stoppot.
Na, ma kiütött a stop....
Visszaveszem feljebbről :o)
rendkívül boldog napom van az 500as ktval...
Végre visszajött, remélem sokáig!!!
500 zuhé nyitóban, sziget alakzat a charton! MI kell még?? Csak lekereskedni nem lehet! Majd adok rá jövőhéten 26,700-nál!!! :)))
ok:) de mivel senki sem írt a hatival kapcsolatban, ezért tök mindegy hol beszéltük meg...holnap "főműsor időben" már nem tesszük....még 1x bocsi