Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: nincs cím

#244431 zeeh_ Előzmény: #244429

Jó lenne, ha végre magára találna, ehhez egy jó kocsi is kéne.

Egyelőre nyugdíjas tempóval megy.

Ez nagyon durva - 10 millió eurót fizetnének Alonso ujjaiért

#235791 Zabás

Ez nagyon durva - 10 millió eurót fizetnének Alonso ujjaiért

Összesen 10 millió eurós biztosítást kapott a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso csapata szponzorától, a Santandertől - közölte a spanyol bank. A bank ezzel erősíti balesetmegelőzési és az életbiztosításokat népszerűsítő kampányát.

Az élet-és balesetbiztosításokat népszerűsítő kampánya részeként az egyik legnagyobb spanyol bank, a Santander felajánlotta, hogy az általa szponzorált Forma-1-es csapat, a Ferrari pilótája, Fernando Alonso két hüvelykujját 5-5 millió euróra biztosította.

"Alonso hüvelykujjai szimbólumok, és ahogyan szükségesek ahhoz, hogy egy Forma 1-es autót vezessenek, arra is alkalmasak, hogy a győzelmet kifejezzük, valamint azt is mutathatjuk vele, hogy minden az irányításunk alatt és kellő biztonságban van" - olvasható a bank közleményében, amely a tavalyi évben öt évre vállalata a Ferrari szponzorációját.

A spanyol bank kiemelt figyelmet fordít a biztosítások népszerűsítésére a jövő hétvégén esedékes barcelonai nagydíj előtt, amely a pilóta hazai futamának számít, a Santander pedig számos belföldi ügyfelet tud ezzel megcélozni.

A Santander tevékenységein belül a biztosítási üzletág csak kis súllyal szerepel, a teljes 2009-es évben a nettó működési bevételek szintjén 3%-ot, a nettó profit szintjén pedig 4%-ot tett ki a vagyonkezelési és biztosítási szegmens súlya.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=132254&hl=1

#230687 banyaiz Előzmény: #230684

jelenlegi fiatalok közül választani kell talán Hamilton esetleg Sutil, jól nyomják nagyon.

Alonsót nem kedvelem nem tudnám meghatározni miért, abszolút profi nagyon gyors, de amit pl ma is csinált box behajtásnál, ez menő ha nem csapattárssal teszi, de így elég gáz.

#230684 banyaiz Előzmény: #230654

nekem Schumi az abszolút kedvenc , most nem megy neki igazán, kicsit tompább lett talán ennyi kihagyás után, kíváncsi vagyok lesz e benne annyi ambíció még egyszer csúcsra járassa magát. :D

A többiek közül még Kimit bírtam , de őt ki tudja látjuk e még F1-ben.

#230654 Kissherceg Előzmény: #230653

semmi gond :) Én a jelenlegi mezőnyből Vettel, Hamiltont tartom nagyra fiatalok közül, illetve Alonsot, csak őt tahónak találom :) Úgy gondolom, hogy a mai versenyzők gyerek koruktól kezdve erre készülnek, F1 az élet céljuk. Lásd a 8éves rally versenyző gyereket autos topikba.

Ettől függetlenül örülök, hogy 5versenyképes csapat van, ami üti vágja egymást illetve a Force Indiának, ami esti jellegel beleszól a csatákba. Nem lenne elkúrt a szabály rendszer remek évad elé néznénk.

#230653 joco9 Előzmény: #230630

Üdv urak hatalmas volt a verseny!

Persze hogy visszahozzák a turbót csak úgy hívják: kers.

Na ma jót vitatkoztam a Schumi fan haverjaimmal nehéz volt de x-re hoztam szóval amibe beleegyeztem az az volt hogy örömautózásnak vagyunk a szemtanúi és ma ügyesen védekezett (milyen finoman fogalmazok).Amúgy én még ennyi embert nem láttam elmenni esőbe Schumi mellett az fix szóval kicsit meglepett mert hát esőmenő volt bocsi még az is:) Na jól van elnézést le szállok róla mert még megköveztek.

Szerintem az eddigi évet három dolog teszi élvezhetővé kiemelten az eső illetve HAMILTON Vettel és néha Alonso (nem csipen de el tudja kapni a fonalat)

Elnézést kérek még egyszer a Schumi drukkerektől !!!

#230630 Waszeitung Előzmény: #230619

Jó volt ez mai derbi,Alonso 5x volt boxban és negyedik lett :D,a behajtása kerékcserére nem volt éppen korrekt,így beesni a csapattársa mellé,ebből sztem még lesz vita.

Hamilton csúcs volt,nem nagyon autózott senki mögött 2körnél tovább,sztem Sumi is élvezte a versenyt,de vmiért még nem sikerült összebarátkozni a kocsival (pletyka szerint nem szokta még meg a keskeny első gumikat),de így van ahogy mondod ehhez kellett az eső,úgyhogy kíváncsi leszek mit találnak ki majd hogy ne dögunalom legyen egész évben.

No vajon visszahozzák majd a turbot a F1be?

http://www.f1hirek.hu/hir/Visszaterhet_a_turbokorszak_a_Forma-1-be_201004170730

Megint besegített szeren…

#230619 zeeh_

Megint besegített szerencsére az eső, így ennek köszönhetően egyelőre nem jöttek elő a szabályváltoztatás okozta problémák, lásd bahreini futam.

Nem fog örökké esni, így rövidesen mindenki megbizonyosodhat arról, hogy eső nélkül sz.rt se ér az egész F1 a jelenlegi szabályok mellett.

Palik megy egy h ü l y e.

#230600 Kissherceg Előzmény: #230599

az egyenes végén a "féltaknyon" by palik :)) ezt jegyezzétek fel

szerk: schumi kerékcsere taktikája jó volt, csak sc belezavart életébe :((

#230513 Koffein Előzmény: #230509

Igazad van, nem kell leírni, mert a Ferrarit ő rakta össze. Ott nagyon erős volt a Sumacher, Todt, Brawn csapat, hármuk munkája van benne a Ferrari győzelmeimbe... Most hogy visszajött tuti a tapasztalataival hozzá fog tenni a Merci Gp.hez is, csak be kell érjen... Én speciel a Sumitól ebben az évben nem város sokat, most visszaszokik, figyel, megosztja tapasztalatait, oszt jövőre olyan autót raknak össze a Brawn papával, hogy a pofink leszakad a gyorsaságától :)))))

#230509 Waszeitung Előzmény: #230478

Alonso azt nyilatkozta hogy komolyan számol vele mint ellenfél,pedig Ő nem arról híres hogy ilyeneket udvariasságból mond :D

A 7 világbajnoki cím,ami lehetett volna 9 is,ugye egyik évben lábtörés hátráltatta,másik évben uccsó futamon utolsó helyről kellett indulnia,abban az évben is vb esélyes volt,no de itt szerepel a "ha"a hét az biztos....

És gondolom úgy vállalta szerződést hogy toppon van szellemileg fizikailag,csak körözgetni nem jött volna vissza,ne írjuk még le 3 futam után,lesznek még itt dobogós helyek idén,illetve Merci nyilatkozta ha nem lesz fejlődés pár futamon belül akkor elkezdenek jövő évre fejleszteni,úgyhogy látni fogunk még Schumi féle pezsgőzést a MB vel.

#230478 joco9 Előzmény: #230454

Teljesen igazad van DE:

Egy legendának nagyon rosszul eshet hogy lenullázák a versenyeken + az edzéseken egy ideig jó képet vág hozzá de egyszer elborul az agya.A nézettsége pedig csökkenni fog mert nem elöl megy és egyre kevesebbet mutatja a kamera és akik miatta ülnek le csalódnak és nem nézik szóval szerintem a csúcson kell abbahagyni az ilyen embereknek mert úgy nagyon kerek a történet.40 felett azért fizikailag sem lehet egyszerű ez a gokartozás:))