Magyar.
Mindenkivel.
Ja bocs nem szólok bele:))
És az melyik oldal? :)))
Szerintem tévedtek a Jobbikkal, de még nekem sem tiszta ki mit akar, pont olyan helyzetben vagyunk mint a tőzsde, lehet felfutás, vagy ........:))
Ritkán írok ilyen totyikba, de ami itt ment az felbosszantott.
Nincs.
:)))
Abszolute Jobbik.
Ebben van oldal kérdés?
Ha csak nem a rossz oldalbordáról van szó:))
;)
Melyik oldalra?
:)
Sokosz a ****oz itten, Künikosz ...
;)
bár még nem olvastam vissza hsz-ket, annyit általános formában halkan megjegyeznék, ha magyarok közt politika előkerül, én mindig indulatokat tapasztalok mindenhol, még a legjobb körökben is, és nem vitakultúrát. :S
Hát akkor menj is vissza, ha belém is belém akarsz kötni vállalom, de a következményeit te vállalod.
Kérek minden fórumtársat, tartsuk be az itt létrejött íratlan szabályokat, nem jó ide benézni, ami itt megy az nem jó!!
Gondolkodást kérnék mindenkitől, és nem indulatokat!!!!!!
Érv, ellen érv, vitakultúra, stb. stb.
Köszönettel veszem mindannyitoktól.
:D Nagyon jó ! :D
Zsidójárás jelentés 2010. április 12.
Berzenke új videója a második forduló előtt talán rádöbbent néhány fideszest, mire is adta valójában a voksát.
:DDD
"Nagy gondolkodó szerint - Lev Tolsztolj-, a világon 2 nagy bűn van: a nacionalizmus és a vallás."
.
Ezt mikor mondta a nagy gondolkodó (talán nagy írót akartál írni mert a kettő nagyon nem ugyanaz) mielőtt bolonddá nyilvánították vagy utána ? Már csak azé is furcsálom mert személyes élménye volt h találkozott Jézussal alapitott is egy quasy-saját-vallást rá...
Jah, szerintem is. Egyszerűen csak balos a kolléga, és kész. Az Otília topikban teljesen normálisak a hsz-ei.
Szerk: Ha végre nyilvános lesz az ügynöklista, akkor lehet majd rettegés. Lehet, h a szociknak azért van még annyi szavazója, mert fosnak a vén besúgók, h kiderülnek a dolgok..
sztem csak nagyhirtelenegyszerre rádöbbent h a fasiszták a Zorbánnal megint hatalmra kerültek és elkezdett rettegni.....huh bakker mi rettegés lesz itt az elkövetkező 4 évben....
én rájöttem, wizes csak azért lett ideküldve, hogy a baromságaival szétoff-olja a mi jó kis jobboldali, vagy legalábbis semleges eddigi magas színvonalú fórumunkat.
Olyan, mint a PF-en, beír vki valami érdekeset, vagy lényegeset és akkor utána teleírják az egész topikot baromságokkal, mert az emberek úgyis csak az utolsó 10 beírásra néznek rá és ha látják, hogy az színvonaltalan akkor nem lapoznak vissza 3 oldalt...
Sztem ne reagáljunk, legalábbis részemről nem reagálok semmilyen beírására, amíg nem érdemben szól hozzá, normális módon!
Aztán, ha nagyon elkanászodik, akkor legfeljebb az admin majd intézkedik. Létrehozunk neki egy saját topikot, mint Őfelségének.