Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#230467 Spade Előzmény: #230457

Huhh, súlyos nehéz évek elé nézel....de remélem h amikor majd tüntetni fogsz, nem lövik ki a szemedet, nem rugdossák le a vesédet bilincsbe verve, nem verik le gumibottal a vesédet,nem tördelik el a kézujjaidat, és nem qrnak s@ggbe hátulról miközben elölről szopatnak, mint ahogy tették ezt gyurci keretlegényei...

Re: Szlovákia volt bp-i nagykövete Orbán Viktorról

#230462 KawaBazsy Előzmény: #230460

Mint írtam többször, mindenkinek maga felé hajlik a keze. Még neked is! Az viszont már nem mindegy, milyen pofátlan vki, meg hogy közben teszi e a dolgát, vagy csak lop.

#230461 wizes Előzmény: #230450

Nagypapám fesősegédje Apró Antal volt.

tehetek róla?

#230459 wizes Előzmény: #230451

aki csak messire ness az gyrsan hasra ess

én azst mond és vallos légyeglátó leygél mont sasos..

nem szarják leosz fáj a lelkosz..elveszett hatalmosz..az rossz..

mind elolvasva hogyan is…

#230456 wizes

mind elolvasva hogyan is lett OV milliárdos ?

#230452 Ibiza Előzmény: #230450

gyorcsóti szigetelőanyagos cége privatizáció elött annyi nyersanyagot vett az udvar is tele volt.. erre és a megrendelésállományra adott a bank annyi hitelt amiből megvette ár alatt.. az éves szénmonoxid kibocsájtást kétszeresen határozták meg a számára a felesleget annyiért eladta amiből az üzemelési költsége kijött.. és még egyedi áramkedvezményt is kapott..

ehhez nem kell ész...ahhoz sem ha egyetemistákkal iratnak esszéket amit tanulmányként 2-3x eladnak százmilliókért...

#230451 Ibiza Előzmény: #230437

sok könyvosz az jó..but..azosz más emberosz gondolatosz..ettőlosz nincs sajátodosz

te godolkodosz többosz az az igazitosz

#230450 KawaBazsy Előzmény: #230445

Szted az összes komcsi hogy gazdagodott? Én konkrétan Kurcsányról tudok, mert "privatizált" egy olyan üzemet is fillérekért, ahol egy volt ügyfelem volt fejes. Az Szdsz-ről nem is beszélve, súlyukhoz képest azok loptak a legtöbbet.

#230449 KawaBazsy Előzmény: #230446

Én nem olvasok ilyet, a hsz miatt linkeltem, az említett cikket meg Török Gábor linkelte..

#230446 matgab Előzmény: #230442

az ilyen szenylapokat olvasni, mint a népszabi, meg népszava, az tiszta mazochizmus...

De ha valakit érdekel azt hiszem nekem még megvan az az 1956 október végi népszabadság amire az van írva, hogy I. évf. 1 szám...mekkorát szoktam röhögni, amikor véletlenül a szemem elé kerül egy és az van oda írva, hogy több, mint 100 éves!

Az egész címlap úgy indul, hogy hazudik, akkor mit vártok a beltartalomtól.

Olyan a népszabi, mint a Lendvai Ildikó, azt hiszi a vén ribi, hogy még mindig 20 éves és bízik benne, hogy hátha még egyszer az életben megszánja valaki valami keménnyel...:)

#230445 wizes Előzmény: #230441

OV hogyan gazdagodott?

Tudod?

Nem irígy hanem, az érdel: semmiből milliárdos politikailag?

"1. Az elmúlt 8 évben ne…

#230442 KawaBazsy

"1. Az elmúlt 8 évben nem emlékszem, hogy olyan nagyon féltették volna a magyar demokráciát pl. Gyurcsány trükközéseitől. Vagy éppen most Sunyi Tibortól!

2. Ez az OV=Hitler nagyon durva, sőt, aljas!

Emlékeztetőül egy rövid történet 1994-ből:

1994-ben, amikor az mszp toronymagasan nyerte a választást (és alakított kormányt Horn Gyula), akkor felajánlották a (néhai!) szdsz-nek (mely akkor még a legélesebb kommunistázásáról volt ismert) és a fidesz-nek (mely akkor még az szdsz ifjúsági tagozatának volt elképzelve, legalábbis Magyar Bálinték szerint!)...hogy lépjenek be az alakuló kormányba!

Magyar Bálint azonnal nyilatkozott: az mszp-vel SOHA! Majd 1-2 hét (!) elteltével, hogy, na jó, rendben, de csak akkor, ha nem a Horn Gyula lesz a miniszterelnök! Majd 1-2 nap (!)... és kiderült, hogy Magyar Bálint lesz a Horn kormány egyik minisztere!A fenti történet közismert.

Nem közismert viszont, hogy a fidesszel is folytak alkudozások, hogy lépjen be a Horn kormányba OV! De a fidesz NEMet mondott!

Meglepő módon (vagy nem is annyira meglepő!?), hogy ezek után indult be Orbán Viktor feketére (mit feketére! ördögire!) festése! Nos, nem sikerült! Csak majdnem 20 évünk ment rá!

Szóval, kedves Mészáros Tamás! Abba lehet hagyni a feketére festést!

Na...ennyi! Szép napo(ka)t! "

Komment erre a cikkre:

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=285126

Amit amúgy Török Gábor, mint érintett is kommentált:

http://torokgaborelemez.blog.hu/2010/04/17/142_miert_tart_gyavanak_meszaros_tamas

Szlovákia volt bp-i nagykövete Orbán Viktorról

#230441 gentlemanus

"Nem gondolom, hogy nacionalista lenne. Orbán Viktor jó magyar, mindennel, ami ehhez a kifejezéshez hozzátartozik" - mondta a Pravda című független pozsonyi lapban szerdán megjelent interjúban. "Ez azt jelenti, hogy Fico úr rendkívüli ellenfelet kapott. Ez nem Bajnai Gordon, és nem is Gyurcsány Ferenc."

http://hetivalasz.hu/vilag/szlovak-diplomata-orbanrol-ez-nem-bajnai-es-nem-is-gyurcsany-28683/

#230436 Ibiza Előzmény: #230410

aki csak messire ness az gyrsan hasra ess

én azst mond és vallos légyeglátó leygél mont sasos..

nem szarják leosz fáj a lelkosz..elveszett hatalmosz..az rossz..

Re: Orbán Viktor

#230433 KawaBazsy Előzmény: #230431

Hehe, egyszer a nyelvsuliban neki estem az egyik orosz osztálytársnőmnek, h miért Putyint választották meg megint! ('2008-ban) Hebegett-habogott, h ő nem tud tenni semmit. :-) Olvastam akkor, h az oroszok nem vágynak demokráciára, nekik egy erős kezű vezető kell, ezen akkor tök kiakadtam, érdekes egy nép. Kíváncsi vagyok, a köv. generáció kit nem fog szeretni zsigerből..

Szerk: Úgy látom, Wizes kolléga felpörgött topiknyitás ügyileg.. mit nem tesz egy kis polidili vita.. :-)