Hogy lehet ezt kiszámolni? Empírikus sejtés módszerével, vagy van valami képlet erre is?
Hogy lehet ezt kiszámolni? Empírikus sejtés módszerével, vagy van valami képlet erre is?
ahogy számolgattam ma...hétfőn kb. 24625 -ön fogunk kinyitni...
szerintetek ?
sztem könnyen jött, könnyen megy. Alaptörvény és megmásíthatatlan.
aham :) Sztem a jónéhányan, csak épp most én ált. is azt hallom, h. rossz szériája van a többségnek ismerőseim közt is. Én is febr. vége óta csak szenvedek, hullámzok, de gyakorlatilag ott fogok kb. hétfőn tartani, mint febr. végén, és ez borzalmas. 1,5 hónap megy el nulla hozammal az idei eddigi 4-ből: hát ez várakozásaim alatti évnyitó nekem.
lentit csak azért merem ilyen határozottan kijelenteni mert én is így csinálom...
néha fáj is a fejem....
:DDD
ez a beszéd... :)
az a legjobb mikor az ember a saját feje után megy...
akkor nem tud másokat hibáztatni :DDD
Az én gatyámba én sz..ok, mondja a mondás:DD Ez rád teljesen igaz, mindenféle rosszindulat nélkül:D
Én azért jobban figyelem az itteni profikat, és hát be kell valljam, egyedül ezen a piacon, nem érnék semmit. A számlám biztos...
Na jóiccakát mindenkinek:))
persze és köszönöm.... :)
a forex nekem már alaposan megtépázta a bankszámlámat....
bízom benne, hogy azóta jobb döntéseket hozok...
persze mint mondtam volt, hogy legalábbis eddig... :-)
Köszönöm!
Hathort - is és sokakat-, mindíg olvasom ! Elemzései tetszenek! Sokak másoké is . de csak amagéban hiszek: soxor mondom amikor meglátom: ez hülye!
Szégynelem betenni a chartos elemzéseim, de csak abban hiszek.
Megvallom, sokak elemzéseit olvasom, de vagyok akkora genie, hogy tsak a fejetlenségem után menjek!
Igen, de ha plusszba vagyunk, nagyon nehéz kiszállna nullába, vagy negatívba, mert hátha fordul és csak ki akarja vágni a stoppot, aztán jóiccakát... zuhanás a mélybe...
De nem akarok kedv rontó lenni, csak a saját példámból indulok ki:))
Nálam a nulla kiszálló már nyerőnek számít:DD
fentebbről vannak a shortjaim, ha más nem 0-ba kiszállok...
az is jobb mint a mínusz..... ezzel gondolom te is egyetértesz...
:)
a jenki felhúzás kevésbé idegesít mint az izlandi hamu....
illetve a jenki felhúzás engem is idegesít, de a hamu jobban...
:-(
Meg kell várni a hétfőt és aztán örömködjünk szvsz... Már sokszor jártam így, hogy minden happy aztán másnap jött a zuhany... Sajna.., de legyen igazad:))
na megyek mert elrontják a jenkik a hétvégémet ezzel a felhúzással...
igen igen igen
éljen wizes meg a cefre...
ha van lehetőségem reggel kinyitni a gépemet és is ő vele kezdem a reggelt egy nagy bögre tea mellett..
most valami isteni mázli folytán hati short-ban ülök... pedig a brokim mident elkövetett, hogy lebeszéjen róla...
Nem számít, ahogy végig olvastam a topikot, néha jól esik az embernek.
Egyébkén minden reggel úgy kezdek, hogy Oti topik és wizes.... Ne hagyd abba.. Hathor már leszokott a Napi tippről, pedig azt is nagyon szerettem olvasni:(
forexen egy kisebb vagyont veszítettem el cca 1 és fél év alatt a tipikus 1-et előre
2-őt hátra módszerben..
mindig azzal hitegettem magam, hogy előbb utóbb vissza tudom trédelni, de a piac
erősebb és okosabb volt nálam :-(
átnyargaltam a bux-ra kb másfél éve.... eddig bejött de nagyon óvatos duhaj lettem..
no day trade!! csak hosszabb kereskedések..
ha vesztes a pozi akkor inkább kiülöm, iletve ha látom, hogy tutira fordult a trend akkor
rávásárolok.... eddig sikerült jól kiszállnom az ügyletekből.... persze eddig....
sosem játszom teljes tőkével...
forexen sokat tanultam, kár hogy az ottani kereskedések dugába fulladtak.... azóta kerülöm