Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#230318 Csokigyáros Előzmény: #230317

szvsz mindegy hol zár.... lélektanilag megtört a folyamatos emelkedés, és a vakság...

én ezt remélem... nekem cca, 500 nm bő félóra, nagy fűgyűjtővel benzines géppel...

én mindkét nap gurulok... szép hétvégét mindenkinek!!!!

#230317 kerikoma Előzmény: #230311

Kiszámoltam, 1300 négyzetméter, nagyjából másfél óra alatt végzek, fűgyüjtő nélkül. Közbe egy fröccs is belefért:D Vasárnap szeretnék gurulni mindenképpen, csak időanyó engedje...

Usákia nem akar napi minimumon zárni, de még van idő:))

#230309 kerikoma Előzmény: #230301

Na a fűnyírás után végig néztem mindent, nem semmi, hogy mi megy itt. Már többször megfigyeltem, hogy esésnél micsoda fogalom van a topikba......

Nem tudok okosat mondani, de mindenki találja meg a számítását:)

#230299 Hathor Előzmény: #230279

Nem igazán akarom jövőhétre mínuszosan látni, mert már akkor nekem is elég lesz az egészből. hajlandó vagyok fordítani, de természetesen akkor ha még esünk.

Megint egy hét beadás után kell fordítanom?! Nem igaz.. akkor megint fordul lentről.

24200Bux támasz erős!! Az már nincs messze, azt hétfőn megnézzük, onnan lehet pattan fel, de nem hiszem, hogy törni fog.

Csak KT ne legyen picsányira összenyomva...

Na üdv, mert már az asszony is rámborítja az asztalt a tőzsde miatt..

Nehéz élet.. :)

Sziasztok

#230296 lackok Előzmény: #230279

Rám ez illik legjobban....:)))

"Mondok egy sztorit. Egy ****i már évek óta dolgozott egy komplex kereskedési stratégián, aztán megkérdezték tőle úgy 6-7 év elteltével, hogy meddig jutott el, nagy nyerőket kaszál be? “Nem” – volt a válasz.

”De évről évre kevesebbet bukok.”

"

#230279 Zabás Előzmény: #230278

Azért kíváncsi lennék, hogy az itt fórumozók közül hiányunknak pluszos a számlája?

Nekem nem! :) És még munkám sincs! Szóval lassan a szuper testemet kell árulnom! /csak nőknek/

#230278 Hathor Előzmény: #230262

Na akkor én is röviden.

A mostani long nyitás előtt egyik számlám nullára lett hozva -10Ftra.

onnan nyitottam a 723as longokat., meg a 400körülieket.

A másik számlám 95%os volt, arról nyitottam 389-450között.

De volt lehman csődnél 70%os is a számlám Lehman idejében. Pluszban még nem.

Nekem 2008 zakóig tőke +…

#230262 Pityke35

Nekem 2008 zakóig tőke +15%...innen 2009 márciusig tőke 35%-a maradt, ezt 2009 ben felhoztam 53%-ra majd egy nagy oti shorttal (gondolom emlékeztek rá) buktam vissza tőke 35% ra kb. Idén egy nagy shortom volt nyerő, kicsi tréd kevés volt azok kb. 0-át érnek, és jelenleg az oti short nyereménye fekszik benne a buxhati shortomban.

Vagyis egyhelyben toporgok, a hosszú longot én sem hittem, de ha pl 20k-n zárhatnám a shortot akkor újra emelkedne a tőkém a 35%-os szintről.

Ennek az a nagy tanulsága számomra, h a tőkét védeni kell mindenáron. 1/3-ad tőkével, illetve a "már megégettem magam" tudattal a fejben, nehéz lesz újra 100%-on tanyázni...és az még csak 0 3-4 év alatt! :)

#230261 Berner Előzmény: #230247

Igen, a szabályok.A héten többször megszegtem,longokat nem zártam csak ma . -500 pont,fordítottam de shorom egy részét is kivágta a stop. Azt mondom a bika erős,figyelni kell.

#230259 wizes Előzmény: #230254

"lényegében bármeddig nőhet a pakkod mérete, ha van ellentétes irányú is...én már a duplájánál jártam egyszer, mint amennyi normálisan lehetne....persze csak apránként lehet azt zárni.."

Ezt nem értem.

#230258 Kezdő Előzmény: #230179

Tanúsíthatom. Nem vitte el mindenemet, de nagyon rossz pozícióba kerültem ezzel.