Remélem a nyári EQ frissítés tartalmazni fogja!
Questor kell ide :-)
Nem is értem...ti, többiek, akik sokkal jobban érzitek az irányt, mint én, a Questoros számlával hülyére tudnátok keresni magatokat...
lényegében bármeddig nőhet a pakkod mérete, ha van ellentétes irányú is...én már a duplájánál jártam egyszer, mint amennyi normálisan lehetne....persze csak apránként lehet azt zárni..
ha nem fordulunk sztem hétfőn már jöhet long lentebbről indulva
Én sem izgulok miatta!
De bosszant hogy EQ-nál nem tudok ellenpozit nyitni és nem azt zárom amit akarok hanem csak FIFOt lehet!
kint min 2,5 napig tart 1 korrekció
még nincs lefutva ez sztem,volt egy gyors pánik....bár szép piros gyertya
Örök shortos mibe ragadjon be??? Hát longba!!! Tegnapi meg mai átlag nem rossz! De volt shortom 26150-ről is, ilyenkor nem tud tönkremenni az internet!!! Vagy kár volt befizetnem a villanyszámlát :)))
szív itt mindenki szerintem :D
ennél jobb ideg-edző mint a határidő állítom nincs a világon...:-))
ne is említsd! Utóbbi 2 napban csak szívok! Ezért is iszok ma!
Ha lyól látom, magához térnek a gyertyánosok, kizöldülnek, mert tudják: itt a tavasz!
És zártad certit...
Én nem kaptam, tegnap megszívatott erste a hülye pro-jával. Amúgy ma sem frissült
Nunu!
Minden részeg ivott de nem mindenki részeg aki ivott.
OFF!!!
Keresek 1 DJ-t!
Régen.. nagyon régen..
GLOBE-ba Fortunába, Momentba lépet felt! iszonyat jó funkyt játszott és mindig belepofázott a számokba!!
Akkori zenéit szeretném megszerezni!!! Egyszerűen nem ugrik be a neve!
Forintot figyeltétek!!!!! EURHUF!!!! H1-en
Most nézem mennyi részeg alkoholista van ebben a topikban! És még azt mondják a tőzsde nem dönt nyomorba XD
Isztok előre a medve bőrére? Nem lesz ennek jó vége!!! :-D
ne is mondd...
egész nap meeting volt, de aggódtam, hogy elszállunk. 271-en álltam, azt hiszem 63-s stoppal. Mikor visszaértem láttam, hogy volt 247 (249?) is, na akkor megállt az ütő. Kivettem minden visszavételt
STOP