Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Re: Reklámok a nagyvilágból

#230593 GáborGábor Előzmény: #230591

Ezt, így, azért nem kellett volna ...

No, semmi baj.

Egyszer, talán, együtt fogunk sörözni és megtudod, milyen az, amikor a segg-részeg haverod oktat, szimpla barátságból, jómodorra ...

;)

Nem foglak irigyelni, amikor fekszel de még rúgnak rajtad párat - és magad maradsz a földön ...

;)

Ha benne leszek, a többségben, és megismersz, remélem nem haragszol meg rám később. (ugyanis, rajtam múlik az életed ...).

;)

Szarügy, nem?

Ez volt itthon is, pár éve ...

Gondolom, Te nem voltál katona ...

#230592 GáborGábor Előzmény: #230591

Erre jók a biztosítók ...

No de ...

:)

Hol is létszükséglet az efféle biztosítás?

:)

Jártam a világ jó pár helyén, de a biztosítók mindig a saját érdekeiket védték, mindenek előtt. A kultúra, az helyrajz-függő lenne?

Hmm ...

#230591 Netmaster Előzmény: #230590

Fizetni senkinek nem kell. :)

De igazad van, ennek a módszernek csak bizonyos véralkoholszint alatt, és bizonyos szintű kulturáltság felett van értelme. ;)

#230590 GáborGábor Előzmény: #230588

Ha egy spicces este után a kezembe nyomnak egy efféle számlát és ezután megkérdezném, melyik autóval jöttem erre a helyre szórakozni, vajon mit válaszolnék?

???

Azt, hogy, azzal, ami 1 percen belül megjelenik az ajtó melletti üvegen keresztül itt a bár mellett ... (még hogy a német meg brit fiatalok a bunkók ...)

;)

Szerinted, ki fizetne és kinek (,hogy ne tegye)?

:)))

Re: Izland, a vulkánsziget

#230589 GáborGábor Előzmény: #230488

Furcsamód, nálunk megszaporodtak a földrengések ...

Nem lehetne az eddigi IMF hitleleket "dobni"?

;)

#230488 Spade Előzmény: #230475

Hááttt erre hivatkozással sztem az izlandiak tutira felmondják az adósságaikat :), a nagy hiteklezőknek meg reszeltek, pereljék a vulkánt :), hiába nah mindig a tücsöknek van igaza :),

#230475 Kissherceg Előzmény: #230458

hülyék voltak, hogy odaköltöztek. El lehet húzni :)) kell nekik a turista látványosság, meg a hal, akkor viseljék a környezetet. Ember vendég ezen a bolygón, nem sajnáljuk ha hülyeségbe belehalnak...

#230474 matgab Előzmény: #230468

szerintem az izlandiakat kellene már alaposan gatyába rázni! félmillióan sem élnek és ahhoz képest egy évben belül már másodszor szívatnak mindenkit agyba főbe! Egyszer a bankjaikkal egyszer a vulkánjukkal! :)

#230468 Spade Előzmény: #230458

Azééé ez felháborítóóóóó, ez a vulkán má nem ismer határokat x@rik ez kiotóra is, micsinál má ez ???

Hol vannak a környezetvédők h birsággal odab@sszanak neki h megtanulja ilyet nem lehet ? Vagy élőlánccal tüntetéssel megfékezzék ?

o tempora o mores !

Esetleg ez az Izlandi vu…

#230207 hosszhuszár

Esetleg ez az Izlandi vulkán kitörés, nem okozhatja az esést?

Már Europa felett van, az összes légitársaság törölte a járatait......

Re: nincs cím

#229927 matgab Előzmény: #229897

mindenesetre gyászos évük lesz a légitársaságoknak. Válság kevesebb nyaraló. hidegebb idő-még kevesebb nyaraló.Azok akik meg most utaztak, és nem tudnak visszautazni meg fizethetik a teljes ellátást egy szállodában...

A csalagutat lehet longolni valahol?