az ellentétes irányban építgetéssel mindig csak szív az ember,
ne kövesd el azt a hibát!
az ellentétes irányban építgetéssel mindig csak szív az ember,
ne kövesd el azt a hibát!
csusza a otp nek nyal de a kislány élvezteti is őt....:)....csusza ez jóindulatú csak viccesen érsd
akkor eddig még nem sikerült senkit találni, aki 2008 október óta pluszban lenne?
sebaj harcra fel....óvatosan....persze:)ha mellémegy ne fájjon nagyon
igen ezen gondolkodom én is,de a fene vinné el,nem igaz ez az esés,egyátalán semmi indokom nincs rá,nem értem,és nem tudom kezelni ,az épitgetés az max 1hét még és se tovább,utána ha addig is esik akkor dobom,nem kis bukóval,de ez a hétfő kemény lessz az biztos :)
ugyanabba a hibába fogsz esni, mint én, csak fordított irányban
októberi nagy buktát elkezdtem visszatermelni, de nyáron stop átugrás TKO-t jelentett, azóta csendes szopó.. :D
Ez a módszer el fogja vinni az összes pénzedet. De kérdezz meg másokat is róla...
Ajjaj melyik kezdeti?
1 biztos, mínuszos vagyok majd minden kezdethez képest, kivétel ez év.
Minimális bukók voltak,de több volt a plusz ,sokkal több volt a plusz pl: átlag havi tőke 1millió-val kezdtem minden hónapban csináltam rá 300 ezret eddig még hibátlanul,tavaly augusztus egyébként.De most ez a **** hati megszivatott először,és rohadtul idegesit,nem adom a longom :) inkább épitgetem lejebbről ha úgydönt tovább esik :)
sosem felejtem el, az első stocky találkozón amatoregy azt mondta, a második nagy esés előtt szerinte felhúzzák az otit 4000-ig. Mit ne mondjak, nem hittem el neki:))))
az a vicces, hogy a nagy esésben a számlám 5%-át daráltam le, aztán a nagy emelkedésben le sem merem írni, hogy mennyit.
14000 bux óta nem hiszek az emelkedésben
az idei évem az, összességében nem, de én shortosként nem éltem meg szép napokat tavaly március óta:)
Majd mostantól... :))
jelen! :) még eddig eggy forintot sem buktam,kivéve ha most hétfőn beadják a hatit ,de nem :)