Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: nincs cím

#230454 Kissherceg Előzmény: #230430

szerintem nagyot tévedsz... Schumi alatt vált a ferrari sztárcsapattá, előtte 40évig nem voltak ilyen szériában, ez nem véletlen. Brawnnal hihetetlen nagy párost alkottak. Mostani visszatérése marketing értékű, mert a kutya nem nézte az F1et, bevételek visszaestek. Nem kockáztat annyit, mint régen kellett, neki nem kell meghalnia a pályán, hogy bizonyítson. Családapa, elért mindent amit lehet a sportban, ez már csak öröm autózás. Hobbi. Berni meg hálás, hogy megduplázta a nézettséget, mert iszonyat pénzt keres rajta.

Schumika vigyázzon magára, ha utolsó is lesz összes hátralévő versenyén, akkor is a valaha élt legjobb autoversenyző marad és következő 10-20évben kihívója se akad sztm, aki ennyit nyerne.

#230447 Forli Előzmény: #230430

Soha nem szurkoltam Schumi-nak ,de azt mondani rá, hogy semmivel sem volt tehetségesebb mint a többiek azért ez túlzás.Senki nem lesz véletlenül 7-szer világbajnok és nagyon sok időnek kell eltelnie , hogy valaki is utolérje. Szerintem a mai mezőny 3 leggyorsabb pilótája:Vettel,Alonso és Hamilton.

Schumi azt a szintet hoz…

#230430 Ozzy_

Schumi azt a szintet hozza, amit vártam is tőle.

Most igazolja, hogy eddig csak a kocsi volt alátéve, semmivel se tehetségesebb, mint bárki más.

Még a régebben sereghajtó Roseberg is porig alázza minden egyes edzésen és futamon.

#229547 Zabás Előzmény: #229536

hasonló cipőben vagyok én is! 3500 longomat siratom most amit 2000-nél dobtam! :(

Ha tartom most én is dupláztam volna!

#229536 joco9 Előzmény: #229509

Oké délután potolom:)

A gond az hogy csak olvaslak titeket és ritkán írok mert nyakig vagyok hati shorttal nincs mozgásterem tökét meg nem akarok emelni elég volt amennyit buktam 1.5 év alatt miközbe ha nem ugrálok maradok az eredeti tervnél 2x-tem volna.Hazaérek rakok fel képet

#229505 Zabás Előzmény: #229495

Mit élhetett át szerencsétlen??? Láttad, rellexből, hogy próbált kormányozni!

#221478 joco9 Előzmény: #221477

Nagyon fel tudom magamat azon húzni hogy a rengeteg pénzből felépítet csapatok ilyen hülye húzásokat csinálnak komolyan kijönnek mennek egy biztonságit aztán várnak ha javul a pálya megint kimennek ezt **** nehéz kitalálni tavaly monza Hamilton ismerös a szitu:)

#221477 joco9 Előzmény: #221412

Ja inkább olyan nyugdíjas nyugalommal köröz .Na holnap káosz lesz ki mer fogadni én nem:)

#221422 zeeh_ Előzmény: #221418

Na, még a végén beszállna a Forma 1-be Kóka elvtárs kedvenc gumigyára is?