ja és eurusd long is nyilt, viszont itt van short is (short stopja 0-ban van 3636) :-)
ja és eurusd long is nyilt, viszont itt van short is (short stopja 0-ban van 3636) :-)
nekem elvileg könnyebben kiszámitható VOLT!! :D
háát jaaah és csak a negatív dolgok a jó dolgokra nem is emlékszik senki :D:D
Elég kezdetleges a leltárad. :-D. Miért jo eurjpy-t trédelni? Mennyiben más mint amiben usd, vagy gbp van?
Egyelőre jobban jártál, mondtam hogy romlik a szemem:((
Igen közel kerültek a tűréshatáromhoz....
azért megyünk fel mert úgy látszik többen gondolják azt, hogy minden jó, és még jobb lesz, mint fordítva. Pontosabban több pénz gondolja így. :D
Engem ritka mód idegesít ez a birka vánszorgás, de ez van.
Most erre mit mondjak?
Közben beszálltam, szóval elég legyen a bohóckodásból:))
olvasgatom mostanában az ujságokat meg a neten a cikkeket mert egyszerü emberként nem értem h ha kaki van akkor miért megyünk felfelé.
amik a tények és amiknek "örülni kell"
1 ingatlanválság 138 ingatlanból min 1 db árverezés
2 munkanélküliség heti 400k .....
3 ezek ellátása érdekében az egyes államok már kénytelenek szövetségi hiteleket felvenni uaz. mint a görörgök de ki nem sz..ja le h mit tom én ohio állam csödbe megy ....
4. van egy hatalmas államadóság kevés ténylegesen adózóval mert adókedvezményekkel kedveskedik az obibaba
5. belepumpáltak a bankrendszerbe (szándékosan nem a gazdaságot irtam) sok ezer mrd dollárt a tarp csak a jéghegy csúcsa...
6.gyenge intézkedésre sok esetben képtelen Európai Unió problémás nagyon problémás államokkal
7 van egy nem tudjuk mennyire pontosan dokumentálhatóan növekedő Kina
8 egy saját magát megfojtó Japán
ezeket a dolgokat csomagolják nekünk a nem baj mert urrá leszünk urrá lettünk rajta maszlagba
és ennek kellene örülni???? tényleg jön az a halálkanyar amit a gyuri bácsi mondott
De azért csak okosan, mert mostanában romlik a szemem:))
126,000nál vágott ki a buy stoppom... 200nál máris vegyem vissza? :))
Segítsük meg Kardj urat, 126.2 látni vélek egy beszállót, próba cseresznye:))
de előbb küzdje le a 125,85-t akkor kiru, gyanitom ha eur usd megy rést tölteni akkor abból meg is lesz ez
Én ma se longolni, se shortolni nem tudok...mindig ellenkező irányba indul el...rohadt szívatos nap.
hmm igen a számok stimmelnek :D:D:D csak az irányt találjuk már meg könyörgöm mert ez az 5 v 2 vagy azt sem tudom hány percesen lévő tilitoli idegesitő
Jól látom ha innen le, akkor eurjpy 124.7 lehet, és ha ott reccsenünk 122, 119???
szerintem általánosságba véve is közeledik a show vége rossz hir jó hir csak föl ..... ez nem szokott jó lenni
mikor már a blikkben is az jelenik meg h túl vagyunk a válságon meg stb stb irány a növekedés akkor ezek azért szopatós időszakokat szoktak jelölni