Hitelből hitelt, miért is jó az?
Ja, adósságspirál, valaki jól jár, de az nem görög lesz:(
Hitelből hitelt, miért is jó az?
Ja, adósságspirál, valaki jól jár, de az nem görög lesz:(
Az eurgbp dupla aljra készül h1-en is látszik. Lehet azt most venni?Csak ritkán térdelem.
dehogynem.
A bevándorlók rögtön munkanélküliek lesznek. Egyébként 100 %-os a foglalkoztatottság...
bagatel
a jp most bővit 9 k val :D arra nagyobbat mentek mint amekkorát estek ezekre
2008 júl. óta minden héten 400K felett az adat, azért valami lehet mégsem stimmol:))
Ma még lesz adat dögivel, + 1 hablaty, + duma is Bullard mestertől, szóval öveket bekapcsolni azt hadd szóljon a hullámvasút:))
hááát ha én "örök shortos" azt rebesgetem h long akkor tényleg fej tetejére állt a világ :D:D
de azt látom h tök mindegy mi adat jön és a vége igy is úgy is long
A BMI az hablaty, az adat az szám, de tudom nem számít, mert fő a bizalom:((
szerintem ezt megveszik mégiscsak bull és látszanak a fellendülés jelei mert látszanak az meg természetes h munkanélküliség van még cseppet hisz nem megy minden egyik napról másikra ezért marad az ingyen pénz
meg amúgy is erre a logikus a szakadás lenne ezért emelkedünk majd
ezek az adatok megint tök semmitmondóak jött egy nagyon jó ipari adat erre meghuzzák a sp-t meg a nasit
és mellé sunyiba kihoztak egy szar munkaerőpiacit . . .
Igen. A politikusoknak ebbe is sikerül belerondítani. Feketét, vagy fehéret kell mondani, de gyorsan. És véglegesen, nem másnap mást mondok.
Economic data (US): Initial Jobless Claims out at 484K vs. 440K expected and 460K prior. Continuing Jobless Claims out at 4,639K vs. 4,580K expected and 4,566K prior. Empire Manufacturing (APR) out at 31.86 vs. 24.00 expected and 22.86 prior.
Basszus.
Be kéne már fejezni ezt a macska-egér játékot. Most vagy megmentik a görögöket, vagy nem. Vicc az egész: múlt hétvégén már nemzetközi mentőcsomag is elkészült, amire meg volt az örömködés, most újra a félelem az úr. Hónapokig csak nem játszhatnak még a befektetők idegeivel, mert addigra fogja magát Görögo. és saját maga áll talpra. Lehet, hogy ez a cél?
Greece reportedly lowering expectations for USD bond issue - May cancel bond if it does not receive enough interest from investors
so the trigger has been weak demand for Greek $ bond...might be pulled..spreads not widening anymore 4.25bp over bunds
A szakadás oka
Vissza kell rakni H4 MA200 fölé. ott aktiválódna pár stop.
csak nehogy most egy bear fag-et kezdjen itt építgetni!