Lehet, hogy a 38-as fibóról fordul. (nekem mondjuk teljesen mindegy.)
Lehet, hogy a 38-as fibóról fordul. (nekem mondjuk teljesen mindegy.)
Csak a rés miatt gondoltam, még van 1 kicsi nyitva, bár így jó támasz lesz belőle!
Még egy tüskécske igazán beleférhetne nekik, ami lejön értem. :)
Innen már emelkednie kell, ha nem akarják, hogy megnézze a közeljövőben az 1,32-t.
Még van belőle 20 pip. Beálltam vételre 1,3505-re. Lehet a munkanélküliségi adat fog nekik rásegíteni a betöltésre.
Rést betölteni csak egyszer lehet, utána már olyan, mint ha ott sem lenne. :)
EURJPY-ben ismételten full betöltésre került a rés, EURUSD-ben még csak kábé a felét sikerült visszatesztelni. Kicsit túlrohant az előbbi.
94 fölé várom rövidtávon,de 94-nél már zárnám és szakaszosan vennék bele,mindig amikor visszaesik egy kicsit. Most 92,92-nél nyitottam újra a pozit,de vannak feljebb is.
Van egy tavaly áprilisban kezdődött lefele tartó trendcsatorna, amiből március 24-én kilépett. Közben meg berajzoltam egy emelkedő csatornát, ami, november vége óta tart. Bár ez utóbbi még elég gyenge lábakon áll.
Rövidebb időtávon nézve (órás - 4 órás), jó jelnek tűnik, hogy 92,60 körülről eddig visszafordult. Nálam most van egy 92,97 ellenállás aminek meg kellene tartani az árfolyamot. Egyenlőre én is még tartom a longot... (Nagyon távoli célár 100, de nekem a 95 rövidebb időtávon elérhetőnk tűnik. Persze ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy most a chartból látom... :-)
Meglátjuk. Most értek az első támaszomhoz, innen korrigálnak egy kicsit. Majd nekifuthatnak újból egy kicsit magasabbról, hogy legyen lendület. :)
akkor hosszúra vettem a reggeli longot.
gbpusd és olajshort reggelrő már +-ban védve....
Ezt elkiabáltam! Csak nem akar 94-ig menni! Még a végén kiüti a stoppomat és kezdhetem előlről,de legalább lejjebb veszek bele. Ezen a páron most rajta leszek egy darabig!