Ezer éve nem néztem font árat,az emlékeimben 400ft körül volt. Így lehet Eurgbp 1:1 ? vagy usdgbp 1:1? :)))
Ezer éve nem néztem font árat,az emlékeimben 400ft körül volt. Így lehet Eurgbp 1:1 ? vagy usdgbp 1:1? :)))
lehet, hogy fontot kell venni. A válságban még a végén megerősödik és újból 480 körül lesz..
Tényleg mennyi most a font ft-ban?
Ha ez a font válság, akkor milyen lesz a font öröm. Megint elgurult gyogyó. Siessünk abnormitást létrehozni címszó.
nincsenek
netto longban vagyok
oanda nem enged hadgelni
Beírtam a Metatrader topikba a múltkor, hogy hiányosak a múltbéli adatok a Metaquotes szerveren. Csak márc 12.-ig vannak meg. Most már csak úgy tudod kijavítani, hogy a History könyvtárból törlöd az összes EURUSD filet. Utána M1 charton visszatekersz kézzel (PageUp) márc 12 előttre. Ilyenkor az FxPro szerveréről tölti le a gyertyákat.
Ezután töltesz rá múltbéli adatokat (F2).
Ker rendszereben csalókár a rések, mer valójában nincsenek ott, csak mi látjuk annak! :)
lehet, hogy nem kerek az adatbázisom, de eurusd h4 március 12 kornyékén lefelé nem hagyott egy rést maga után. Mintha azt töltené vissza...
Én az olajnál gondoltam azt,hogy a 83-ig vissza 87-ről az rés kitöltés és 82,49 lett az alja. Lehet csak én láttam bele.
Köszönöm!!! Olvasgattam a topikod,de nagy falat az még nekem.
onnan volt majdnem shortom. Pár pip nyerőben zártam még pénteken...
De ha oda eljut, akkor szerintem abba az irányba is megy tovább...
A teljes rés, amíg be nem töltődik teljesen. Szóval a végső pont az alja.
Brown kedden jelentette be hivatalosan a választások időpontját, amelyet a brit sajtó valójában már hónapok óta tényként kezelt. A kormányfő kedd délelőtt felkereste a londoni Buckingham-palotában II. Erzsébet királynőt, és felkérte a parlament feloszlatására.
Az uralkodónál tett félórás látogatás után, a Downing Street-i miniszterelnöki hivatal előtt Brown közölte a felsorakozott újságírókkal, hogy a királynő eleget tett a felkérésnek, és a parlamenti választásokat május 6-án tartják.
Forrás: MTI
amikor a résről mint ellenállásról vagy támaszról beszéltek, akkor annak a teteje, vagy az alja számít.?
Még nincs pontos dátum tudtommal. A fontot most a választási spekulációk "kergetik" ide-oda. Én nem bántom egy darabig. Én nem tudom, és szerintem nem vagyok egyedül, hogy mi lesz a választásokig, és utána a fonttal. Bármi.:)
EURUSD-ben első körben az 1,375-öt látom.
Vonalkák szépen átfordultak, és H4 is emelkedő trendbe váltott.
Lefelé támasz: 1,356; 1,352 és a nyitva maradt rés.