Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: .

#228399 Euroman Előzmény: #228373

nem kötelező elolvasni, én sem olvasok el mindenkit. És én igen, nagyon várom a június 11-et, amikor a felelős hitelezés újabb lépésével még jobban megrostálják a hitelfelvevőket....talán nem fogják műkereslettel deformálni a piacot, és a hitelt elutasítókat kiszorítani onnan...én a közvetlen termelést elősegítő, vállalkozásoknak, megfelelő üzleti tervvel alátámasztott hitelen kívül a többit elutasítom, mert aki egy vagyontárgyat megszerezni sem képes, az hogyan fogja azt fenntartani, és még törleszteni is...szerintem sehogy, mert a jövedelme erre kevés

#228387 Balázs István Előzmény: #228365

Ezt most érezzem leb@xásnak? A bankok oldalán állva valami olyasmit próbálsz itt átnyomni, hogy részükről minden teljesen rendben van, aki meg nem dúskál a cash-ben az ne is egyék, ne lakjék sehol, legfeljebb a híd alatt? Azért remélem a fideszben kicsivel több lesz majd a szociális érzékenység, te meg ne menj politikusnak. (Félreértés ne essék, nem én vagyok az a kategória, aki szociális támogatásra szorul.)

Egyébként mintha félre is akartál volna érteni: én nem panaszkodtam. Kiperkálom amit kirónak rám, szerintem uzsora, de mindegy, azután isten áldja őket...

Javaslom, olvass bele Nyilasi blogjába, jelesül a hazai bankok (deviza)hitelezési gyakorlatával kapcsolatos írásaiba.

No mindegy, kicsit felkaptam a vizet, de már lehiggadtam, részemről ennyi.

#228376 lackok Előzmény: #228373

Gyakorlatilag ugyanúgy shortolod a forintot mint én a CHF autóhitelemmel. Ezért nem értem miért szólsz meg mást.

#228373 lackok Előzmény: #228365

Eurot venni se volt kötelező mégis megtetted. És a megszólt fórumozótól sokkal nagyobb tételben halljuk a panaszaidat mindennap keserédes, pesszimista összeállításban.

#228365 Euroman Előzmény: #228362

nem volt kötelező hitelt felvenni...ha tudtad a kockázatait azért, gondolom Te ide tartozol.

aki meg nem tudta, annak pénzintézetbe is kár volt menni.

mindenesetre sok lúzer lakás és autó vásárlót kirostált...ez nem bántás, de amikor én bárhová odamentem a készpénzemmel, és valahogy nem akartam hitelt felvveni, akkor mindig én voltam a rossz ügyfél, aki nem kell se az autószalonban, se az ingatlanosnál...kicsit hülyén éreztem magam....a sok vagyontalan vevő meg úgy felnyomta az árakat, hogy csak néztem. Most kicsit jobban megbecsülik azt, aki cash-sel jön.

#228362 Balázs István Előzmény: #228343

Nem vagy ünneprontó, magam is érzem a bőrömön, hisz negyedévente vastagon megfejelve fizetem a törlesztőt, meg a kamatfelárat, meg az árfolyamkülönbözetet is, az uzsorás mindenüket a bankoknak! Ez nem csupán a fr izmozásán múlik, sajnos...

Most már látom a végét, ki fogom bírni, remélhetőleg, sok ezer (százezer?) sorstársammal együtt.

#228343 Amatoregy Előzmény: #228283

Nem akarok ünneprontó lenni, de miközben bivalyerős a ft az eur-al szemben (illetve az eur gyenge) addig a chf viszont nagyon erős és ez egyelőre nem is nagyon akaródzik változni...

#228335 JP Előzmény: #228283

Örülök Balázs úr, hogy inkább a függetlenséget választja. Szép hivatás az. Reggel a vecker is máskép csörög, majd meglátja! Mindenki másnak is kívánom ezt a féle függetlenséget!

Ami a 250-et illeti: jósolni valóban könnyű, de nem biztos, hogy jóslatszerinti is lesz majd a valóságban. Az idő rövídsége miatt ( egy év ), olyan sokat már nem fog számítani a chf hitel szempontjából... de legalább ne rontson rajta. RON/HUF szempontjából ez nekem nem lesz jó, de van egy harmadik lehetőségem is: nem váltok át, csakis a cél-kurzusnál. Kb tíz hónapja várok erre a pillanatra. Egyelőre a forint erősebb nálamnál, de nem szabad föladnom a célkuzusomat, mert, ha cél előtt unok rá az egészre és váltok, a HUF azon nyomban gyengülésnek indul. Ennek meg pont Önök, devizahitelesek nem örűlnének. Én meg a Dühösben kötnék ki , azonnal :-)

Jó kívánságát a ron-hoz , köszönöm szépen. Önnek is kívánva nyugágyas időtöltést a partvonalon, viszonttisztelettel:

#228283 Balázs István Előzmény: #228242

Magam is kívánom az ilyenfajta kárpótlást mindnyájunknak, kedves JP!

Ami a 250-et illeti, abban azért István létemre Tamás vagyok, ám csak partvonalon kívülről mondom ezt... (Ez persze csak félig igaz, mert van egy éven belül lejáró svájci fr alapú hitelem, ez nem leányálom, de aztán nincs több hitelfelvétel, az uzsorások többet nem gazdagodhatnak rajtam... )

Sok sikert a ron-hoz és kevesebb dühi okot kívánva, maradok tisztelettel:

#228242 JP Előzmény: #228227

Üdvözlöm kedves Balázs úr!

HIttem is meg nem is, hogy ennyi ( sőt: 250-ig is ) lesz a forintunk. De ha eladtam, akkor csak nem hittem ennyire benne. Vagy fene tudja. A RON-nal úgy állok, hogy pont most olvasgattam a fiúkat a Dühös topikban. Hát, tudnak egyesek, meg kell hagyni, de csak ezért nem írok oda be, mert még így is szégyenbe maradnának :-)

Két dologgal próbálom kendőzni, ha úgy tetszik fedezni az ügyet: Ez a ronhuf huzavona több ron-t teremt nekem, így az átváltási áron bukok legfeljebb, a huf mennyiség marad. A másik a 2/3-os győzelem ( szerintem kamu speka az egész, de a tömegpszichózis terelheti a dolgokat) , jövő vasárnapra. Nem szeretek politizálni, de most őszintén, ha vallhatok: Hát nem ér meg nekem ennyi bukót az a 2/3-os többség? :-) Szóval , ha már kárpótlás, ahogy tetszik említeni, az nekem is akad majd tán :-)

#228227 Balázs István Előzmény: #223665

Hát bizony elmúlt már... Nem hittem én ebben, hogy a forint ilyen erős lesz (az elemzői hadováktól tartottam,) és tessék! Kiléptem belőle nullán, most meg itthagyott a parton. De megvan a kárpótlásom máshol, úgyhogy egyelőre mégsem megyek a dühibe.:)

Semmi indiszkréció, köszönöm szíves érdeklődését! Azért tartott eddig válaszolni, mert napokig nem tudtam belépni a stokira...:( És Ön hogy áll a ron-nal? (Megvallom őszintén, eddig ez nekem kívül esett az érdeklődési körömön.)

Re: nincs cím

#227569 Kissherceg Előzmény: #227567

Én előbb veszek 05ben 1000dbot, mint 06ba beszálljak:) csak 1xxen szállok be a 06 szirszarokba:)

#227567 Zabás Előzmény: #227563

06-al?

Én is 260-nál beszállok szerintem! 200-ra be is állok!

210-re álltam be 500db-vel! Próba cseresznye!

#227465 Zabás Előzmény: #227267

06-ra fogok kötni!

Herceg mikor szándékozol lépni?? 260-at megvárod??

230 volt eddig ebben a certiben a minimum