http://hircsarda.hu/1-politika/5712-fizetne-az-mszp-ha-valaki-elfogadna-a-visszalepeseiket/
http://hircsarda.hu/wp-content/uploads/2010/04/schiffer.jpg
:D
Újabb lehetséges kormánynévsor látott napvilágot - Kik szerepelnek a listán?
http://www.portfolio.hu/img/upload/2010/04/miniszterek1004142.jpg
Felgyorsultak a kormányalakítási előkészületek a Fidesz köreiben annak ellenére, hogy a párt a második fordulóra koncentrál - írja a Heti Válasz internetes oldala. A hetilap értesülései szerint az új kormányban miniszter lehet Fellegi Tamás üzletember, Pintér Sándor korábbi belügyminiszter, Fazekas Sándor karcagi polgármester és Réthelyi Miklós, a Semmelweis Egyetem korábbi rektora is.
A hetilap internetes oldala szerint az eddigi sajtóinformációk alapján nagyjából összeállítható a leendő kormány. A külügyminisztériumot Martonyi János vezetheti, ahol Németh Zsolt és Győri Enikő is államtitkár lehet. A kancellária vezetését Navracsics Tiborra bízná Orbán Viktor, ide tartozna egy romaintegrációs államtitkárság, melynek élére Balog Zoltán, a parlament emberi jogi és kisebbségi bizottságának eddigi elnöke állhat.
Fellegi Tamás üzletember lehet a vagyongazdálkodási tárca irányítója, Pintér Sándor pedig a belügyminisztérium vezetésére esélyes. Mint ismeretes, múlt pénteken a Fidesz elnöke alkalmas embernek nevezte Pintért egy esetleges miniszteri posztra.
Matolcsy György lehet a gazdasági miniszter, Fazekas Sándor karcagi polgármester a földművelésügyi tárcavezető, Réthelyi Miklós, a Semmelweis Egyetem korábbi rektora pedig a humán csúcsminisztérium vezetője.
megnéztem a VI.-ban a szondi utcát, szerintem az sem gázos, hely! Anno rodán sétálgattunk éjszaka, mikor még volt értelme! :) Annál biztonságosabb hely akkoriban nem volt pesten! Stricik nagyon vigyáztak a rendre!!! Csak azzal volt gond aki kötözködött ott.
Én elég éjszakai ember voltam, sokszor gyalogoltam haza közeli szórakozóhelyekről, hogy kicsit kijózanodjak és többnyire biztonságban éreztem magam, pedig olykor átvágtam szakaszokat, na akkor érdekes területekre jutottam!
És a IV-ben mikor jártál utoljára arra??
Mert ott 1 lakópark van most és az is jó környék lett!
Ja a VI-ról beszélsz, jól eldumálgatunk :)))
jaaaah tényleg az VI. ker., hirtelen összecsúszott a XIII-al :-S
Rajtam ugyan ne tartsák. :)
Az LMP-n nyugodtan, ők is ezt kérik. Én is figyelni fogok. Pozitív kényszerpályán vannak, ha letérnek róla, bukta (az eddig felmerült kérdésekben, pl. Faith-ügy, MSZP visszalépések; sem volt más hiteles út a párt előtt, mint amit megléptek). Az is igaz, hogy egy bukott párt is el tud tölteni négy évet a parlamentben, és a választási időszak mindig katonásabb, ott kell a legjobb arcot mutatni. Ez alapján a nagy kérdés mi lesz a parlamentben, és mi lesz az önkormányzati választások után.
XIII. nincs szondi utca tudtommal!
De én a Szabolcs utcában is simán végigmerek sétálni! Gyöngyösi volt anno a leg gázabb rész de már azt is fantasztikusan megcsinálták és azt hiszem be is kameráztak! Sőt 1-2 emberre rá is szóltak akik igen csak nagy urak Angyalföldön! Sőt Országosan!
Lehet vannak jó részei ahol jó munkát végzett, de azért a Szondi utcában éjszaka sétálgatni elég merész dolog :)
Köszi! Ha majd egyszer ráérek és lesz időm, megnézem ezt a csodát.
Rengeteg lakás épült, közbiztonság sokat javult, de persze nem tökéletes, utcák mindegyike felújítva, irodaházak, szolgáltatások, rengeteg parkot rehabilitáltak, tisztaság van, szemetet folyamatosan szedik össze, virágok mindenhol. Orvosi ellátás sokat javult és sokkal jobb körülmények vannak a rendelőkben és az SZTKban!
A házak az nem 1 sablon szerint épültek, mert a polgármester kijelentette, hogy nem enged szociális lakásokat épületeket építeni. De ez látszik is, több díjnyertes épület iroda/lakóház is itt épült!
Netmaster, Ok. Elfogadom a válaszodat.
Egyet ígérhetek, hogy nagyon sokan rajtatok fogják tartani a szemüket.
Csak a miheztartás végett.
Ha sehogy nem ösztönzik megtakarításra az embereket, akkor nem lesz kiút szvsz.
A tartós befektetési számla meg RÖHEJ. 3 és 5 évig (de aki van olyan mázlista, hogy mindjárt januárban bedőlt ennek, azoknak közel 4 és 6 évig) kell nélkülözniük a pénzüket. Cserében mit kapnak?
3 (~4) év után 10%-os adót, 5 (~6) év után kamatadó mentességet.
Ezekkel egyet tudok érteni! De nem fogja a fidesz ezeket megszüntetni, nem hülyék ők!
Bővebben? Kíváncsi vagyok erre a "fantasztikus" munkára.
A reális szám szerintem 300 ezer körül lehet. Ha hozzávesszük a feketén alkalmazottakat (akik fogalmam sincs, mennyien vannak), talán 350-400 ezer lehet a reális.
Az a baj, hogy míg eddig főként Kolompárék rendezkedtek be a segélyből történő életre, addig ma már magyarok is erre kezdenek ráállni.
Ha ezen a Fidesz nem változtat nagyon gyorsan, akkor vidéken 3-4 év múlva már Chicago lesz, mert mindent lopni fognak a munkakerülők, ami mozdítható.