Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: A 2. forduló már nem befolyásolja az országos listát

Netmaster Előzmény: #227868

Értem, ezek alapján tehát semmit az égvilágon nem tudsz az LMP-ről. Példádul ott a program, liberális az LMP programja? Megjelennek a pártban SZDSZ-es személyiségek? (Kókát ne említsük már, ez pont egy SZDSZ-es vád volt, és azóta sem derült ki semmi konkrétum) Hogy a szavazati bázis nagyon hasonló, abban semmi meglepő sincs, mindkettőre azok szavaztak, akik kerestek, de más pártban nem találtak alternatívát.

Eddig mindig ha felröppent valami hír (Földi Áron cédulái, Kóka, Faith Balázs, MSZP-s baráti kezek), rögtön ugrottál rá, elparentáltad őket, aztán persze tételesen megcáfolódtak ezek, azért megmaradva suttogás szintjén. Ja, köztük volt az is, hogy az LMP a Fidesz szekerét tolja, ez úgy látszik neked kimaradt. :)

Nem, az LMP nem "mi," nekem semmi közöm hozzájuk, a tényekhez és a valósághoz van közöm. Én is tudom, hogy ez a párt még mindig fekete ló. Nagyon egyszerű felvenni a szemellenzőt és leSZDSZ-ezni őket. A Jobbikot is nagyon egyszerű leszélsőségezni meg lefasisztázni. Érdekes módon van, akinek csak az egyikkel van baja. :)