Akkor írjál a KEG-ről!!!
Akkor írjál a KEG-ről!!!
Na végre, ez a jobbik eset, azt hittem NBH.:-))))))
Egyébként meg mi sem írunk.
Csak hülyeségeket. :-))
Jó reggelt mindenkinek. Etikai okok miatt nem írhatok a phy-ről egy egyesség okán. Megértéseteket kérem. Vadászka pakkját várjuk. .._))
Jó reggelt!
Jenő nélkül senki nem tartja itt a frontot?
Úgy néz ki, nem lesz szép napunk ma.
hamár spekiztetek volna papírt, akkor tudnátok, hogy nem így megy a gyűjtés :) sztm
Jenő Bá' ma realizálta a bukóit.
Megvolt a negyedelés.
Semmi baj.
Majd visszanyeri.
Az asszonynak lesz kicsit nehéz elmagyarázni, mert az asszonyok nehezen értik a bukót..
Szia!:o)
Nem gondoltam, hogy olvasni fogod. ;-)
Nem mondom meg, mi volt még. :-))
Nem üveggyöngy volt, csak forró kövek és mezítláb voltunk. De azt sem tudom, miért pont Te?
Csak elmeséltem na, hátha jelent valami jót. :-))))
Szia!!!
Én most érzem a lassú, nagyon lassú gyűjtögetést...
Hát ez nagyon izgalmas. :) És mi volt még a színes köveken kívül? Lehet, hogy a kövek igazából üveggyöngyök voltak?
Szerinted meddig szarakodnak a 25 misissel???
Érted mire gondolok???
Lépcsőre nem emlékszem, csak nagy mindenféle kőre, főleg zöldre-barnára, napsütésre, melegre, meg árusokra csigás-bódékkal. :-) Álomfejtő is vagy? :-))
JohnyKing, már ott is van az eladói oldalon, nehogy jól érezzük magunkat.
Valaki látva az OTP emelkedést leborította a 300K-t, majd néhány perc múlva beépült megint a vételi oldalra...
Lesz még itt a kanári szigeteken delfin show.-:))
Ha nem küldtek el volna melegebb éghajlatra, akkor valami jégmezőről álmodtál volna. Igy sajnos megfejthetetlen az álmod.:-)
Lépcső, volt az álomképben ?
Tudod, mit álmodtam ma éjjel?
Gibivel sétáltam valami tengerparti mólón, nagy színes köveken....:-)))))))
Gondolom nem jelent semmit, csak olyan érdekesség a tegnapi nap után, ha már elküldtek minket melegebb éghajlatra. :-)))))
Nekem olyan érzésem van, hogy 8-on gyűjti valaki.
Másnak nincs?
Könyv.:
http://kepfeltoltes.hu/090408/konyv2009-04-08_15-50-34_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szilvia!!!
Úgy látom újdonsült limit alatti barátunk, és társai folyamatosan gyűjtögetik tovább...
Milyen meglepő....