Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: :)

#227087 Sumér harcos Előzmény: #227078

valamelyik csatornán jelentették be....tegnap....de lehet hogy csak a második forduló után,most pontosan nem tudom....

de akkor is kérdezem hová?vagy családi,magánjellegű lesz az út...

#227078 izolta Előzmény: #227072

ki mondta hogy utazik?

amúgy azt mondta tegnap, hogy 2 hétig ő is buzdít azokban a körzetekben, aholva csak el tud jutni.

#227075 Zabás Előzmény: #227066

"Az LMP-nek már az sem jó, hogy az MSZP játszik vele, pusztán annak rossz az üzenete, hogy a bukott kormánypárt azt kommunkálja, partnere lehetne az LMP. És ez csak az első csapda."

Re: pont.

#227042 Sumér harcos Előzmény: #227008

igazad van elnéztem,mert olyan félreérthető ábrázatja volt az én általam vizsgált oldalon a Holdaknak:)))

#227031 Netmaster Előzmény: #227018

Ez a liberálisokon segítünk szöveg azért valószínűtlen, mert előtte meg ezerrel fúrták őket. Ráadásul mint te is írod, ez inkább szopatás. :)

#227018 Kissherceg Előzmény: #226973

sztm ez tudatalatti reflex cselekedet, a jól bevált módszer ismét. Liberálisokon segítünk :) Én körzetemben is visszalépett az mszps elvileg.

Ezzel sztm csak LMPvel kúrhatnak ki, senki mással.

Re: Orbán Viktor nehéz éjszakája

#227015 Sumér harcos Előzmény: #226967

hát azért egyet tudni kell,itt a kisember pénztárcáját nézve.....1990 óta egyre szarabbul áll a széna......de azt a magam részéről is nagyon remélem,hogy nem kell visszasirni az elmúlt 8 évet,ugyan részemről nincs is miért tisztelt polgártársak,ergo biztosan nem fogom:)....csak csupán 3 legális vállalkozásom reccsent be az elmúlt 8 év alatt.....és azzal amivel 90-ben kezdtünk tegyük fel család szinten...már csak egy van talpon.....de az is ropog-recseg.....

#227010 Őfelsége Előzmény: #226973

A Magyar szín a ZÖLD! Magyarország a Magyaroké! Minden Magyarok Királya minden nemzet barátja! Intelligencia, erkölcs, szeretet! Még szerencse, hogy Őfelsége a pártpolitika fölött áll!

A Fidesz narancs, kék alapokról indult.

A KDNP is inkább kékes, mint zöld.

A Jobbik jelenleg inkább barna mint zöld.

Az LMP szintén kék alapokon indult, Karácsony Gergely úr szintén kék SZDSZ szavazó volt saját bevallása szerint.

Az MSZP piros, kék átszövéssel.

Török Gábor elemzése szintén kék, mint a liberalizmus.

Így állunk jelenleg!

pont.

#227006 Sumér harcos

a mai nap minden belefér,nincs probléma.....

főleg politizálás szintjén.....

tudjátok miért érzékeny ma mindenki?

na miért?

TELIHOLD VAN MA:)

#226996 Netmaster Előzmény: #226973

Az egyoldalú visszalépésben mi a bemocskolás? Inkább csak nyomást akarnak gyakorolni. Török Gábor a blogjában elég jól végigvette a dolgokat, nagyjából az a helyzet.

#226992 Scipio Előzmény: #226982

Szerintem a szocik képtelenek megérteni, hogy az lmp-sek többsége volt szdsz-es ill. kiábrándult szoci, akik jobbra - pláne szélre - nem szavaznának, az mszp-ből meg elegük van.

Ha az lmp vissza is léptetne jelölteket a szocik javára, ezek biztosan nem szavaznának át, inkább otthon maradnának, kivéve persze az orbánnal démonizált réteget...