Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Orbán Viktor nehéz éjszakája

#226979 Kardj Előzmény: #226951

night nem tudom elfogadni azt amit látok és nem média hanem a munkájuk lenne az az h MEGVITASSANAK bizonyos javaslatokat!! Tudom a jogalkotás folyamata nálunk elég bonyolultan van kitalálva igen sejthetitek a rengeteg felállítandó bizottságok miatt, és kb ott el is döl minden amit látunk a parlamentben az a látványos show de könyörgöm ne legyen gyözike show a parlamenti ülés... értem én h cirkusz kell a népnek de ha te vagy én viselkednél/nk igy a munkahelyen akkor már nem dolgoznánk régóta...

A kormányzás eredménye meg nálunk erősen a TÖKÉTŐL függ attól h ki melyik oldal mennyi friss pénzt hoz be mert ide csak ugy nem települnek a gyárak, ez nem más mint igérgetés halmaz a hires hirhedt korrupcióval megfüszerezve....

csak remélni tudom h végre vkinek egyszer lesz annyi vér a pucájában h vmi érdemi reformot vigyen végbe és itt ezt oldaltól teljesen függetlenül mondom. legyen nekünk jó és jobb az országnak és hidd el ebben még az emberek nagy többsége szemet hunyna a felett is h ha az országnak jobb akkor az ország vezetőinek még jobb de egyelőre azt látom h az ország vezetőinek mondott 365 fő és a hozzájuk kapcsolható érdekkörök egész szépen alakulnak az országunk viszont sehogy sem . . . .

szóval előbb legyen vmi eredmény bmelyik oldal felől és utána lehet mellett döngetni ill lehet mondogatni h ez nem jó vagy az nem jó... és akárki akármit mond énaz egyszerü ember nem vettem volna észre azt h nekünk a rendszerváltás utántól olyan hűűű de sokat javult volna a helyzet

most megvan a FIDESZ lehetősége h bizonyítson meglátjuk

Re: :)

#226978 Zabás Előzmény: #226976

Várjuk ki a végét, LMP még nem nyilatkozott semmit! Remélem ők nem lépnek vissza semelyik MSZPs javára!

Re: :)

#226973 zeeh_ Előzmény: #226947

Nagy kérdés, hogy mi ezzel az MSZP célja.

1. Az LMP bemocskolása?

2. A Fidesz 2/3 megakadályozása? Mert akkor már nem áll az útjukba semmi, hogy folytatódjon az eddigi színjáték, amikor kamerán és mikrofonon kívűl kellemesen elbeszélgettek az ellenséggel.

#226967 Scipio Előzmény: #226939

Ki mire emlékszik... Én '98-ban első szavazásomon határtalanul lelkes fidesz szavazó voltam, aztán négy év múlva azt gondoltam, hogy ha ezek maradnak én az egyetem után megyek...Majd jött 8 év a szocikkal és már - szigorúan gazdaságilag - megszépült az a négy év, most nagyon bízom benne, hogy négy év múlva nem az elmúlt 8-at fogom visszasírni....

#226951 NightLord Előzmény: #226946

A parlament, illetve a pártok médiaszereplése nagyrészt színház, ezt el kell fogadni. Egy dolog számít, a kormányzás, és annak az eredménye.

#226946 Kardj Előzmény: #226943

hát szerintem tök mindegy de a kv amit inni kell -s történetet volt "szerencsém" látni tapasztalni

#226943 Zabás Előzmény: #226940

"2 kv mellett..."??

kv- amit inni kell vagy mint kurv@, mert az értelmezésembe mindkettő belefér! :)))

#226940 Kardj Előzmény: #226930

Ez az egész magyar politika egy undorító hányinger mindegyik magyar pártot kiba..nám a parlamentből mert nem érdemlik meg h a mi pénzünkből újságot olvassanak bizotságosdit játszanak.

Teszem hozzá hogy undorítónak tartom h a parlamentbe szidják egymást utána már a folyosón megvitatják ugyanezt vigyorogva 2 kv mellett... nem utolsó sorban legyen itt egy példa mitől nekem mindkét oldaltól felfordul a gyomrom:

Megyei közgyülés elnök asszonya mikor aktív volt az ellen oldaltol kapott hideget meleget, volt büdös kurvától kezdve hazug csalóig minden természetesen mikor a "megbízatása végéhez ért az ellenoldal képviselője lett az uj közgyülés elnöke első megmozdulása egy egyszerü lépés volt a: KEDVES ELNÖKASSZONYNAK JAVASOLJUK A 6 v 9 havi végkielégítést mit gondltok az addig ellenoldali képviselő tárbor annak a büdös lopós kurvának megszavazta?? természetesen igen .......

ennyit a magyar politikáról

#226939 Spade Előzmény: #226922

Gyerekek ne hazugozzuk le ne sértegessük egymást.

tegyük fel egyszerüen, hogy mindenki máshogy látja a dolgokat itt nincsenek pártkatonák nem kell a rosszinduklatot feltételezni és itt a forumon mindenki azt szeretné, hogy jobban menjenek a dolgok az országban, bírálni meg szabad és akár tévesen is látni az is belefér de tegyük fel a minimális jó szándékot a másikról, és akkor mindjárt könyebben megy az is h ne sértegessünk senkit a véleménye miatt, sztem

Akárhogy is vélekedünk a fidesz kormányról (én alapjában jól) az tény h akkor abban az időben a gazdaságok privatizálását le kellett volna állítani mert még ha jó szándék is vezette tegyük fel a legjobbakat, akkor is fals.

#226936 NightLord Előzmény: #226933

1998-ban már 20 alatt volt szerintem, de egyébként igen.

No meg a munkanélküliség, 10% körüli szintről csökkent 2002-re vmi 5,4%-ra.

#226933 Ibiza Előzmény: #226930

infláció csökkenést se felejtsd el... 33ról 6,7% ha jól emléxem

#226930 NightLord Előzmény: #226904

Sanguis, őszintén, mi a fontosabb, hogy a fidesz 4 éve alatt 25%-al nőtt a bruttó hazai termék, aminek eredményeként a 4. évben már mai árakon számolva 6000 mrd forint pluszjövedelem keletkezett éves szinten, csökkent az államadósság, nőtt az életszínvonal, vagy tényleg az a fontos, hogy a végén esetleg kiosztottak maguknak 12 állami gazdaságot?

És a fidesz a 2002-es kampányban tényleg nem igérgetett. Abban a nagyságrendben biztosan nem, ahogy a szocik tették.

#226927 Zabás Előzmény: #226922

És ezért miért kell a másik embernek esni gusztustalan módon???

#226922 bargain_hunter Előzmény: #226887

Nézd meg azért az előzményeket is.

Miket írt.

Innen indult a vércukor emelkedésem, mikor beírta az első hazugságát:

"És amikor 98-ban hatalomra kerültek, a felelősségre vonás helyett, ők is elkezdtek még nagyobb lendülettel lopni, mint előtte."

Utána a második roszindulatú hazugsága:

„Egy példát mondok. Amikor tudatosult, hogy elvesztik a választásokat gyorsan "privatizáltak" 12 állami gazdaságot (bocs, ha a szám nem pontos, vagyis a 12).”

Ez a két mondata természetesen szemenszedett hazugság.

Nem tudatosult semmilyen választás elvesztés.

Bőven nyerésre állt akkor a Fidesz, a választásokat megelőző nap is így nem is privatizált semmit gyorsan.

De mindegy is egyébként, mert tényleg felesleges a komcsi médiák által felnevelt, Orbánfóbiás , idióta egyedekkel vitatkozni egy tőzsdefórumon. Akik az elmúlt 8 évben olyan csendben voltak, mint aki oda tett. Közben ezerrel ment a lopás, most meg visszamutogatnak még mindig a Fidesz 4 évére.

Ami az elmúlt 70 évben a legtisztességesebb, legremyénteljesebb időszaka volt a magyarságnak.

Lehet, sőt biztos, hogy volt akkor is lopás, de az arányokat ne keverjük már össze.

Úgyhogy fejezzük be az effajta félrevezetéseket, oszt koncentráljunk a jövőre.

A tőzsdére.

A politika meg menjen innen az Indexre.

Nézzük inkább mi lesz a MATYIVAL.

#226904 Sanguis Előzmény: #226890

Tudod azt megértem, sőt tolerálom, ha valaki kitart az elvei mellet. De azt nem, ha a tényeket letagadja valaki. És azt sem, ha érvelés, vagy normális vita helyett lehazugoz másokat.

Szeressük egymást, gyere…

#226888 hosszhuszár

Szeressük egymást, gyerekek......:))

A tisztesség azt diktálja, hogy aki elkezdte, kérjen elnézést, szerintem.......

Kár lenne ezért a topikért!!!!!!!

#226887 Pityke35 Előzmény: #226880

Ne így akkor se...szerintem!

Infók igazságtartalma nehezen mérhető, de a linkek alapján hazugnak nem nevezném!