Nálam AXN, Natonal Geographic, Ozone Network, Animal Planet. Utóbbin rengeteg állat van és egyik pártba sem tartoznak. :)
Nálam AXN, Natonal Geographic, Ozone Network, Animal Planet. Utóbbin rengeteg állat van és egyik pártba sem tartoznak. :)
Bár az én kedvenceim az a Spektrum, National, Nati wild, Discovery, History és a többi tudományos ill. természeti vagy történelmi csatorna! És bosszant, hogy ha ezeket szeretném nézni a legnagyobb csomagra kell előfizetni!
Igazad van, bocs. 4 csatorna van többtízmilliárdból, nem 3.
Luxus ennyit fenntartani.
Ezt is embere válogatja én a Duna %TV-t nem tudom nézni és már 2 csatorna is van belőle! Én MTV párti vagyok.
A jobboldal paranoiás!!!
Ezt a sok sületlenséget még el is hiszitek!
Nincs rálátásuk a költségvetésre és a belügyi dolgokra akkor minek delegálnak tagokat a felügyeleti bizottságba??? Ha tényleg úgy van ahogy azt te állítod akkor a több milliót amiét ezért kaptak adják vissza, mert ezek szerint ott sem jelentek meg! Ebben a Járai dologban sem lennék olyan biztos, mert ha az ő elképzeléseit követte volna a monetáris tanács a válság alatt Mo. már sehol nem lenne!
Nem tudom, hogy milyen bázis, de jóval kevesebb pénzből működnek és nagyságrendekkel nézhetőbb ott a műsor, mint az MTV 1-2.
Duna TV elég lenne???
Nagyon nem járnánk jól, ugyanis sok pletyka szerint az az új szoci bázis...
Semjén is elszállt. Tegnap a rémhírtévén beszélt a Jobbikról és az LMP-ről, mint kis és középpártok, nem olyanok, mint ők.
Megnézném, hogy a KDNP milyen eredményt ért volna el a Fidesz nélkül, be sem kerültek volna.
Remélem, meglesz a Fidesz 2/3 és beindulhatnak végre a régóta várt átalakítások, első helyen az állami naplopó hivatalok és hivatalnokok leépítésével.
Sanguis
A választók nem a Fidesz 4 évét minősítették, a választók ( nyuggerek ) Medgyessy hangzatos 13. havi nyugdíját, a többiek pedig a nagymértékű béremelési szándékát minősítették. Medgyessy elvtárs csak egyet felejtett el közölni velük: hogy a költségvetés az íly mértékű kiköltekezést nem bírja el, és hogy mindent hitelből fognak kapni. Ennek ellenére is csak alig maradt alul a Fidesz.
Amit meg a fene nagy liberalizmusról írsz: a 20 évvel ezelőtti liberalizmus nem az a fajta liberalizmus volt, mint a mai. Akkor Kis Jánosok adták a gerincet, ma meg Demszkyk, Hornok, Kókák, stb. A Fidesz még időben elfordult ettől a vonaltól. Ha már irányváltásról beszélsz, liberálistaként neked nem fordul ki a gyomrod, hogy mi lett a 20 évvel ezelőtti liberalizmusból? Tudtommal annak idején még Demszky is inkább szamizdatozott... ahhoz képest mára mi lett belőle? Vagy azért szamizdatozott direkt, mert a liberalizmusnak ugye nagyon nem fekszenek a fix rendszerek, tehát ezt nem másként is lehet értelmezni, mint anarchista lépésként ugye. Azt jól látjuk, hogy hová vezetett az országban a liberálista befolyás mára: a totális anarchiába. Egyébként csak úgy mellékesen kérdezlek meg, a liberálistát: Magyarországon nemzeti jellegű liberálizmus miért is nem létezhet, hanem csak annak globálista formája?????
Nem, nem szegény Fidesz, de a "trükkök százainak" politikáját az utóbbi 8 éves periódusból ugye jól ismerjük. Ezért én magam is úgy gondolom, hogy felelős kijelentést az adott állapotot illetően, csak akkor tehet az ember, ha totális rálátása van dolgokra. Ez olyan, mint egy gigavállalat vezetését átvenni. Egyébként persze sok mindenre van rálátása a Fidesznek, hiszen a Magyar Hírlap is részletesen megírta a már eddig feltárt trükkös költségvetési elemeket. De valószínű, hogy nagyon sok mindenről nincs tudomásuk. Tehetségről meg annyit: pénzügyileg soha annyira stabilan nem állt Magyarország, mint Járai Zsigmond - Varga Mihály idején.
Én még bízok egy MTV bezárásban is, bőven elég a Duna TV, felesleges 3 (nézhetetlen) csatorna többtízmilliárdért évente.
http://atv.hu/video/video-20100412_kosa_lajos
Érdemes megnézni.
A Fidesz legjobbnak tartott megoldásként szabotálta a munkát. A saját parlamenti munkájukat, gyerekes durcizással és az ülésteremből (a munkahelyükről!) történő kivonulgatásaival ...
:(
Csusza,
Én már annak is nagyon örülnék, és nagy előrehaladás lenne, ha az MH felhagyna a Jobbik mocskolásával, ahogy a Barikád is a Fideszével. Erről sürgősen le kéne állnia mind a kettőnek. Különösen azért, mert a Jobbik sehol sincs első helyen, így baromira felesleges bármilyen további negatív kampány egymás ellen.
Jó reggelt bajtársak!
Koffein én azt mondom, hogy hiszek abban, hogy van Orbán Viktorban annyi büszkeség és akarat, hogy igenis megmutassa, hogy jól is lehet csinálni. És főleg azt, hogy igenis kiáll a népéért.
Számos a példa előtte, hogy akármerre néz, erős vezetők vannak pozíciókban, akik védik országuk érdekeit, és mostmár ez egy általános tendencia. Nézd meg az oroszokat, bolgárokat, románokat, lengyeleket, németeket, stb. Mindenhol erőskezű, mondhatni erősen nacionalista érzelmű vezetők vannak. De említhetném a szlovákokat is, amelyeknek meg egyenesen szélsőségesen nacionalista vezetőik vannak.
Orbán Viktorban meg ott a bizonyítási vágy, hogy megmutassa, mert egyébként nagy eséllyel soha többé nem fog visszajutni ebbe a pozícióba.
Gentlemanus, a FIDESZ 4 évét a választók minősítették, és nem lett belőle 8 év. Én a koromnál fogva a szocializmusban ellenzék, nem kívánatos elem voltam, és akkor még nem volt veszélytelen annak lenni, most pedig nem kívánatos liberális elem lettem? Érdekes.
A liberalizmus amit szitokszóként használsz volt a FIDESZ fészke. Ellenzéki pártként nagyon sok lehetőség van a kormány munkáját befolyásolni, nyomon követni. Felháborító az a megnyilvánulás egy ellenzéki párttól, hogy nincsenek tisztában az ország jelenlegi helyzetével, hiszen ennek a nyomon követése, ellenőrzése a feladata egy ellenzéki pártnak. Valamint konkrét programok, alternatívák elkészítése stb. Ezért ne gyere nekem azzal, hogy szegény FIDESZ-nek semmi lehetősége nem volt arra, hogy konstruktív munkát végezzen. Ez lett volna a feladatuk, amit vagy tehetség, vagy más ok híján nem végeztek el.
Érdekes, pont ilyeneket hangoztat a Jobbik is, "amit a mai társadalom kíván és befogad. Mert ezen nem kell gondolkozni és az is megérti aki 4 általánost végzett": 20 évért 20 év, cigánybűnözés stb.
Börtön a Jobbiknak? :)
jajj, csak azt ne, még fejlődne az ország, nem élnénk túl :)