Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Na megtörténhet a színvallás

#226397 rbbj11 Előzmény: #226367

ha LMP MSZP-vel közösködik, akkor nálam végleg elássa magát...

Re: Orbán Viktor nehéz éjszakája

#226388 Őfelsége Előzmény: #226383

A politika szellemi tevékenység! Angliában ma jobban megbecsülik a politikusokat, ezért tízszer gazdagabb hazánknál! Konzekvencia: jobban meg kell becsülni a politikusokat és gazdagabbak leszünk mint Anglia!

#226387 Sanguis Előzmény: #226386

Szerintem nem kellet volna, ha csak a másik pártot akarod leváltani.

#226386 hosszhuszár Előzmény: #226382

Értem.

Akkor senkire nem kellett volna szavazni, szerinted?

Ha sokan így gondolkodtak volna, tovább megy a szabad rablás, a fejetlenség, Én pedig ezen a véleményen vagyok.

Nem kizárt, hogy vissza sírjuk a szocikat.......

#226385 Sanguis Előzmény: #226383

Ha tisztában vagy vele, miért szavazol rájuk? De biztos van- vannak olyanok is, csak nem ez a domináns.

#226383 Koffein Előzmény: #226379

Mutass egy politikust aki kétkezi munkával küzdötte fel magát és tiszta szívvel azt mondod na az tényleg megérdemli, hogy ott üljön abban a bársony székben.

#226382 Sanguis Előzmény: #226378

Szerintem nem. Csak mi tudnánk tudatosítani a "politikusokban", hogy nem pátokra szavazunk, hanem személyekre. A FIDESZ-ben nagyon kéne keresgélni, hogy hiteles embert találjak. A lista pedig a demokrácia megcsúfolása, mint az is, hogy 4 évre bebetonozza magát a képviselő nem hívható vissza, ha a Neked tett választási ígéretét megszegi. És sorolhatnám. És megint a "szerintem" legkevésbé rosszra szavazni nem célszerű. Akkor inkább áthúzva beadni a szavazócédulát, ráírva, hogy nincs olyan képviselő akire szavazni tudok.

#226381 Őfelsége Előzmény: #226379

Őfelsége óhaja Dr. Semjén Zsolt KDNP miniszterelnöksége az Alsóházban!

#226379 Sanguis Előzmény: #226374

De én a szellemi munkára gondoltam, aminek a nyomai sem érhetők tetten.

#226378 hosszhuszár Előzmény: #226377

Nem, egyáltalán nem, de emiatt nem lehet pálcát törni felette......

ők voltak pillanatnyilag a legjobb választás, szerintem.

szerinted nem?

#226372 Sanguis Előzmény: #226348

Sorolom, hogy nekem mi a bajom a leírtakkal.

Orbán életében nem dolgozott, csak politizált, felelősség semmi nem volt soha a vállán, mint politikus a közpénzekből élt, mégpedig úgy, hogy számon kérhető sem volt soha. Ha elcseszett valamit akkor nem kellett élete végéig sóbányában dolgozni. A pártpénzek, amit költenek szintén közpénzek, a Te, az Ő, az Én pénzem, amit megkérdezésünk nélkül kapnak.

Ezek után nevetséges az a kijelentés, hogy élete legnagyobb feladata vár rá. Sorolhatnám még Victor Hugo-i terjedelemben, de elég ennyi.

A cikkírónak a farka is xaros, nem csak a nyelve.

#226370 hosszhuszár Előzmény: #226367

"Lendvai beszámolt arról is: nyílt levelet juttatnak el azoknak a fideszes képviselőknek, akiknél az első körben eldőlt a mandátum sorsa. Ebben egyebek között azt kérik, hogy a politikus tegye nyilvánossá a programját, és azt alakítsa úgy, hogy a választókörzetben élő minden ember érdekét szolgálja."

Igen ahogy Ők is tették....nevetségesek, komolyan mondom........

Ez már túlmegy minden határon.......

Bízom benne, hogy az lmp, stb nem lépnek vissza.....

#226368 Koffein Előzmény: #226367

Na akkor most ugrik a majom a vízbe. Kíváncsian várom az LMP közleményét.

Na megtörténhet a színvallás

#226367 gentlemanus

Lendvai minden megoldásra nyitott az LMP-vel kapcsolatban

2010. április 12. 16:31

MNO - KA

Az MSZP a második fordulóban számít az LMP-sek, az MDF-esek és az otthon maradottak szavazataira is. Lendvai Ildikó hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az LMP-vel kapcsolatban minden gesztusra és minden megoldásra nyitottak. A pártelnök kérdésre válaszolva azt mondta: ebben a visszalépés lehetősége is benne van.

Az LMP részéről elhangzott nyilatkozatok ellenére úgy vélekedett: vezetőiknek és szavazóiknak végig kellene gondolniuk, hogy nyolc körzeten múlik az egyik oldal túlhatalma, miközben az LMP már biztonságos arányban benn van a parlamentben, jelöltjeik pedig többnyire a harmadik helyen állnak.

Lendvai beszámolt arról is: nyílt levelet juttatnak el azoknak a fideszes képviselőknek, akiknél az első körben eldőlt a mandátum sorsa. Ebben egyebek között azt kérik, hogy a politikus tegye nyilvánossá a programját, és azt alakítsa úgy, hogy a választókörzetben élő minden ember érdekét szolgálja.

(MTI)