Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#226243 zeeh_ Előzmény: #226064

Jó lenne tudni, mit írtak a zsidók a Jobbikról, hogy pont a kézfeltevős képet tették ki a Gárdával.

#226240 Zabás Előzmény: #226235

Sokat jártam vidékre diszkóba, nem csak a politikai hovatartozás miatt utalják a pestieket!

Falu bikájának a nőjének megígérted, hogy ha feljön Pestre elviszed moziba meg egy pesti diszkóba, máris egy bokorban találtad magad vele ahogy épp fuvolázik! :)

#226235 zeeh_ Előzmény: #226020

Én főként "butapesti" vagy "komcsi pestiek" jelzőket hallok és valljuk be, nem alaptalanul. Tisztelet persze a kivételeknek, akik nem ezekre adták a voksukat.

#226155 Zabás Előzmény: #226151

Német /Angol nyaralókról is szoktak írni??? Világszerte utalják őket /fiatalokat/

#226151 Scipio Előzmény: #226138

Megmondom őszintén én már lesz**om mit gondolnak kint rólunk a jól tájékozott nyugati újságírók, ahelyett hogy állandóan az ő s***üket nyalnánk ideje lenne rendbetenni a saját dolgainkat, magunknak feleljünk meg, ne nekik...

#226145 KawaBazsy Előzmény: #226052

Ebben az a vicc, h a Times az jobboldali lap. Ez az egész riogatás a komcsi ellenoffenzíva kezdő műve..

#226137 RgRgRg Előzmény: #226119

Lassan megértik az emberek, hogy a szélsőségesség nem a Jobbik rendezvényeken van, én is ott voltam a Petőfi téren pénteken, és legfeljebb egy Fidesz hangulatkeltés felét produkálják, azt is csak a gyerekesebbek.

Az MDF oda jutott az SZDSZ-szel, amit érdemelt. Az MSZP a következő, akit illene kimosni a fejekből, amire szerencsére van négy év, így jók az esélyek is.

A Fidesz végre a tettek mezejére léphet. Nagy szája annak legyen, aki már bizonyított, aztán persze ő is folytassa alázattal a munkát, az erős nemzetté válás ünneplése még odébb van.

Fenntartható fejlődés álmok helyett, aztán jöhet a következő szint:

http://divat-trend.info/venusz-projekt/

#226135 Őfelsége Előzmény: #226119

Őfelsége egyértelmű parancsa a királyság intézményének és a Szent Korona Tannak az erősítése!

Az, hogy a nemzetközi média a magyar jobboldalt milyen irányba próbálja mozdítani, az a média felelőssége! Ha valakit folyamatosan sárral dobálnak, akkor az előbb utóbb sáros lesz, ezt fel kell fogni, de ezt éppen ők hozzák létre akarva vagy akaratlanul! Buzdítson inkább mindenki szeretetre!

Változtassanak politikát! Fürdessék a Magyar jobboldalt kastélyokban, szórják be aranyporral akkor parfüm illatú lesz és barokk!

Éppen ezért Őfelsége megparancsolta, hogy a jobboldal erkölcsös és arisztokratikus legyen! Mindent meg kell tenni az erkölcs, az emberi élet védelme, az emberi méltóság tisztelete érdekében! Az ősi királyi zászlóktól pedig el a kezekkel, azok nemzeti ereklyék!

#226134 Scipio Előzmény: #226125

Á, értem már az ideológiát, szóval az ősi magyar királyi vérvonalra utal. Ha csak ennyi , akkor ezt így elfogadom...

Nácik Mo.-on nem igen voltak - zsinagóga mérettől függetlenül :)) - aki a nyilasokat annak nevezi annak jár egy kis törilecke :))

#226125 Kissherceg Előzmény: #226119

ez csak belemagyarázás, vannak 48as zászlók is bár jóval kisebb arányban. Azért ez a zászló a népszerű, mert addig tartott az eslő uralkodói vérvonal, utána vendég házak jöttek mentek leginkább.. Eszmeiséget jelképez a zászló.

Magyarországon meg nácikról beszélni blődség, nem véletlen van itt a legnagyobb zsinagóga európában...

#226119 Scipio Előzmény: #226094

Csak látnék már néhány egyéb történelmi zászlót is jobbikos renezvényeken - pl. a gyönyörű '48-as zászlókat - akkor jóval hitelesebb lenne az állítás, hogy csak az Árpád-korra emlékeznek velük, és nem egy jóval közelebbi sötét időszakra...

#226117 rbbj11 Előzmény: #226115

a cikkben azt írják, jobbikos szimpatizáns. Nem tudom miről beszélsz, de sztem félreértettél egy irónikus hsz-t

#226115 Zabás Előzmény: #226108

Most volt pont a TV-ben a Orbán duma , néztem 1 árpád sem volt!! Miközben dumált, hogy napközben mi volt ott azt nem tudom, nem voltam ott!

#226109 Kissherceg Előzmény: #226101

Azért adják ezeket a híreket, mert ezt akaarják tudatni a világgal. Pl vallásos zsidó tüntetést nem publikálták amerikáan, mikor Izrael ellen tüntettek... Gondolo holo tagadó nácik voltak azok is...