Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

.

#226038 Sumér harcos

magam részéről ekkora 8 éves ámokfutás után azzal lettem volna elégedett,ha az Mszp max 10%-ot kap,a jobboldali pártok elviszik tőle még azt a kb másik 10%-ot,az LMP pedig be sem jut......

kicsit csalódott vagyok ezzel a tegnap estével kapcsolatban....jobbik pedig csalódást okozott 16%,egyszerűen semmi..............

Re: nincs cím

#226036 Kissherceg Előzmény: #226035

nekem ismerősömék laknak ott és sokat járok hozzájuk. rengeteg a kocsi feltörés, lopás rablás. Petneházy utca, ha ismered. Viszont örülök, ha fejlődött, az a lényeg. Egyébként korrupció/fejlődés arányban van, boldog lennék.

#226035 Zabás Előzmény: #226026

Váci út, dunapart, Béke tér környékét is már elkezdték rehabilitálni, Redőrség épülete, szerintem sokat fejlődött, én Angyalföldi vagyok, nem tudom nekem soha nem tűnt veszélyesnek! :)

Gyöngyösi sétány kiépítése, utak javítása, polgármesteri hivatal/rendelők felújítása, rengeteget tett a polgármester a kerületért, igaz az ő zsebébe is rengeteget tette! Szinte mindenhonnan kapott 1-2 lakást + üzlet helységet. De kit érdekel ez ha van látszata!

Lehel piac, és szép jó minőségű épületek épültek, nem pedig selejtes sablon sz@rok.

#226032 Csusza Előzmény: #226012

A VIP az semmi. De mire tisztelt tag leszel! No, ahhoz már komolyan betegnek kell lenni...

;-)

#226030 izolta Előzmény: #226026

azért a 8-9 ker. tömegesen telepített ki perembe kisebbségeket, mert így nemcsak anyagilag jártak jobban, hanem a kerület renoméja is emelkedett

#226026 Kissherceg Előzmény: #226017

Budapest XIII. ker I. forduló II. forduló

Részvétel 69,31%

1. Szanyi Tibor (MSZP)

azért fejlődött sokat, mert sok társasház épült, ahova a fiatal házasok mehettek, illetve ingatlan spekuláció miatt. Elég jól ismerem azt a kerületet, de Béke tér könyéki pompa néhány utcával beljebb elfakul.

Iszonyat mennyiségi társasházi lakás épült, út felújítás volt, de más nagy lépést nem láttam a környéken. Ilyen alapon meg zugló is csodálatos hely lett, hiszen 1nm 450k-ba került tavaly új lakásban és sokat fejlődött a kerület, mert beépítették egész zuglót társasházakkal...

13. kerületben a bűnözés is elég magas, tudomásom szerint.

#226025 Zabás Előzmény: #226013

Abban igazad van, hogy ez nem önkormányzati választás volt és azokat az érveket amiket én írtam ott kell figyelembe venni elsősorban nem a parlamenti választásokon!

Viszont szerintem túl közel van egymáshoz a kettő, jobb lenne félúton!

#226020 Sumér harcos Előzmény: #226014

egyébként LMP MSZP jó szereplése miatt,valóban hangzatosan elcsattan a szlogen vidéken sok helyen:"hogy a pesti az egy külön állatfajta"......már bocsánat a pestiektől,de nem egy helyen hallottam már ezt......

#226019 rbbj11 Előzmény: #226014

Most írja egyik ismerősöm, ezt mindenképp közölnöm kell:

"the sunday times: egy a4-es méretű kopasz, horogkereszt tetoválással a tarkóján és magyar zászlókkal a háttérben illusztrálja egy angol lap a tegnapi mo-i választásokat. és ez csak egy, a kb 6ból, és ez csak anglia, u.ez van a portugál újságokban"

Hiába gondolom, h. ez megint külföld fikázása, de jót nem tesz Mo. megítélésének, az biztos.

#226017 Zabás Előzmény: #226007

Nem az a lényeg, hogy komcsifészek vagy mi a fene, az, hogy rohadt sokat fejlődött és talán a legjobban fejlődő kerület! Ez a lényeg a választásokon nem az, hogy ki hova tartozik!

XIII.ker:

Tóth József (MSZP)

http://index.hu/belfold/2010/valasztas/eredmenyek/egyeni/budapest/20/

Tiszaújváros:

Kovács Tibor (MSZP)

http://index.hu/belfold/2010/valasztas/eredmenyek/egyeni/borsod-abauj-zemplen/12/

Hogy jött ide Szany??

Ezek olyanok, mint Veresegyház polgármestere, Ő ott egy ikon!

#226016 Euroman Előzmény: #226003

ez így igaz...bárki, akármilyen tulok si indult volna fidesz szinben, nyert volna