mert pesten van a nagy világmegváltó libsi banda... 1918ban is ez a szerencsétlen város öltözött vörösbe... Itt sok az érdekelt ember, mondjuk úgy.
mert pesten van a nagy világmegváltó libsi banda... 1918ban is ez a szerencsétlen város öltözött vörösbe... Itt sok az érdekelt ember, mondjuk úgy.
Az embereke abból indulnak ki, hogy mi volt az elmúlt 8évben. Már megbocsáss, lehet hogy sok szoci jelölt volt, aki tett a választóiért, de azért meg lehet nézni mik derültek ki... elqúrták? elqúrták! és ha választásról van szó, akkor csapatostól elqúrták... miért? mert párton belül hagyták idáig elfajulni a dolgokat, annak ellenére, hogy ők is nagyon jól tudták xar az amit csinálnak...
Ezzel nagyon egyetértek, nem is vagyok pesti. :-) Demszky amúgy is repül magától, már csak el kell számoltatni..
Amúgy mennyit kell röfögni, h az ember fia kiemelt, fő VIP tag legyen? :-)
Ok, akkor az ilyen tenni akaró emberek menjenek át az LMP-be, ami vállalhatóbb, mint a komcsi utódpárt, s tegyenek le az asztalra. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója..
pesten mi a szart imádnak ezen az LMP-n????????????,
vidéken meg mint a xart.úgy kerülték a szavazók őket.............
jahh. értem. Keleten radikális változás kell, erre egyik nagy párt sem nyitott.
Szanyi tisztességes? naaa... 13, kerület mindig is komcsi fészek volt, értékelném végre ez az idióta főváros is ruhát váltana, mert szégyen pestinek lenni politikai alapon.
Nem az LMP-re gondoltam!!! Fidesz/MSZP
csak összemostam a gondolataimat.
Azért ne általánosítsunk ilyen egyértelműen, egyénileg sok jó ember indűlt az MSZP színeiben vesztükre és ezzel sajnos senki nem foglalkozik! Tiszaújváros pl, XIII.ker sok jó értelmes ember van a soraikban akik tenni akarnak és már tettek is valamit le az asztalra!
MOndom a mostani választás is becsukott szemmel és füllel történt, ha 6 hónapos kislányomat indítottam volna itt fóron fidesz színekben akkor ő nyert volna! Azért vajuk be eszetlenség volt most is a szavazáson!
LMPre mozgósítani? Azért elmélkedjetek már el, hogy Kelet Mo-n kicsit komolyabb problémák vannak, mint amiről mesélnek lmpnél... El kellene gondolkozni egy cselekvési (fontossági) sorrenden az országban, mert államcsőd szélén vannak sürgetőbb intézkedések.
Angolok kapják be a f.szom, megbüntettek Oxfordban motorral(!) parkolásért (70GBP), pedig nagyon vigyáztam, h jó helyre álljak. Túl vannak szabályozva.
Nyugat MO-n is jól szerepeltek! A jobbik szereplése viszont meglepett Kelet Mo-n főleg Ózd környékén! Szerintem ha mozgósítják a romákat sehol nem lesz a jobbik azon a részen! Persze ehhez meg kell értetni velük aminé a holdra szállás is egyszerűbb volt!
http://index.hu/belfold/2010/valasztas/429_szavazattal_maradt_alul_az_mszp-s_szanyi_tibor/
Akkor ha jól értem, a szavazókörök többségében a Fidesz nyert, ahol meg (még) nem, ott is az első helyen áll, kivéve 1 (azaz egy!) darab szavazókört, ahol a komcsik vezetnek kis előnnyel. Ez azért nagy győzelem.
Az LMP sehol nem lép vissza az országgyűlési választás második fordulójában, közölte Hámori Hanna sajtófőnök. A sajtóosztály közlése szerint a pártnak tizenhárom egyéni képviselőjelöltje jutott be a második fordulóba; ők mindannyian Budapesten indultak és a harmadik helyen várják az április 25-i folytatást. (MTI)
na jó, a jelképüket persze, hogy védik. De az területre nem túl nagy. És hiába nem engedik be a kocsikat, a hatalmas turizmus igen zavaró ott is a természetre nézve.
Eu szerte a lényeg az, hogy szigorúbb törvények kellenek és be kell őket tartatni én nem vagyok az angol módszer ellen, hogy az utolsó sarkot is be kellene kamerázni, kisebb rendőrséget, de több kis kihelyezett posztot, hogy hamarabb odaérjenek ahova kell és extrém büntetési tételeket, míg nem változik a morál.
kivételes svájci lehetett...Ausztriában is azért olyan tiszták ám az utcák, mert minden éjjel minden utcán végigmennek szemétszedőkkel és útmosókkal...
Zermatt még amit nagyon védenek/féltenek, pedig a falun kívül nem egy nagy szám az sem, nekem nem tetszett. De élnék ott, nyugis az biztos.
hatalmas probléma is kint a bevándorlás szabályozása. Sok fekete és arab miatt növekszik a kosz illetve a bűnözés. Kintiek szabályozni akarják a rendszert. Zürich állapota rohamosan romlik sajnos ilyen szempontból.