osztom
Ehhez képest elmész kirándulni szemét hegyek illetve illegális szemét lerakók... Érdekes, hogy a német hulladékok is itt landolnak. Mo-n kirakat zöld politikát folytatnak, mert egyszerűen nincs, következetesen semmit nem tesznek ebben az országban. Élő vizeink pusztulnak, erdőink jó része hulladékban gazdag, többit lopják. Nem vagyok büszke erre az országra ilyen szempontból sajnos...:(
kb 10éve hoztunk be használt autókat svájcból.
Sógor feláltt 1 alfával a kamionra, ehhez kellett kis fröccs.
Ott maradt az úttesten 3 csepp olaj. Az autókereskedő tulaj holtspadtan kért hogy menjünk már, közben kihozott 5 féle tisztítószert, melegvizet, és elkezdte fényesre sikáli a a közút közepét.
Környezettudatosság? Lehet. Meg szigorú törvények. Amiket be is tartatnak, a be nem tartókat meg úgy szankcionálják, hogy az ükonaka kedve sem jöjjön meg hasonló eksönre.
óriási tévedés. Svájcot elég jól ismerem. Infrastruktúra hálózata fantasztikus, de ez elég alaposan szét is barmolta az élőhelyeket. Ahol a NP-jük van, Graubünden az egyetlen kanton, ami vadonnak nevezhető. Pedig ez egy alpesi ország, aminek elvileg fele nem is lenne lakható...mégis nem az ország fele van hu de jó term-i állapotban.
Tisztább?? Zurichben mikor voltál utoljára, koszosabb, mint pest!!
Persze országosan tisztább sokkal tisztább, de ott ha valami paraszt eldob 1 dekket odamegy a parkőr, vagy mit tudom én, hogy ki /nem rendőr/ és úgy megbünteti, hogy, még a cigiről is leszokik!
Itthon meg az illegális szemétlerakókat is képtelenek megbüntetni, mert minden alól van kibúvó! :( Nem zebrán közlekedőket is bűntettném, igaz több zebrát is szeretnék. stb...
hát, azért én nem így látom feltétlenül a nemzeti parkokat, de ok, legyen más összehasonlítási alap: lengyelek. Sokkal kisebb a területe a NP-knek, de általában véve a körny.védelmi szint is sokkal alacsonyabb. Mo. legalább arra büszke lehet, h. messze az EU átlag felett vannak a körny.védelmi követelményeink, és azok betartatása is...
Azért mert a léte alaptalan, nyílt titok az átfedés szdszünkkel illetve finanszírozása is, de az emberek megeszik a ****, ha becukrozzák...
SZDSZ két részre szakadt ugye, egyik bepróbálta mdf-et, másik beszállt lmp-be, egyik bejött.
Svájc mégis tisztább és jobban megőrizték a természetet mindenhol, mint itthon.
Van 10 nemzeti parkunk, és minden mást azon kívül (néha ugye azokat is) pusztítják ezerrel.
A közgondolkodást kellene megváltoztatni, megfelelő szankciókkal , adókkal, és legfőképp megfelelő példamutatással!
Me gis hiszem az, most úgy lopni, hogy ne derüljön ki sokkal nehezebb, mint négy éve! :)
azt becsülöm is a Jobbikban, hogy mindenkit kitettek, akiről kiderült, hogy nem illik a képbe. Ha ezt nem teszi meg az LMP, az súlyos negatívum lesz nélam is, természetesen. De ahogy a szavazathamisításról is kiderült, hogy mégsem az...
Nem a létét kérdőjelezem meg, hanem a zöld pártét. Emberek fejében kell lenni természettudatnak, mert hiába pofázol, ha közben szemetelsz....
Svájcban minek nemzeti park, amikor nem olyan idióta a nép, hogy rongálja környezetét. Egyébként lmpt jól kitalálták, megették az emberek és büszkék is rá:))
valamiért nagyon b@sz@ a csőrödet ez a párt :)) Pár év vagy akár hónap múlva kiderül, hogy jól döntöttek e azok akik rájuk szavaztak!Addig meg szerintem pihentessük ezt a témát, mert értelmetlen.
Én nem tudok róla, hogy a FIDESZ bármit is "letett volna az asztalra". Orbán nyilatkozatára, hogy élete legnehezebb feladata előtt áll, röhögőgörcsöt kaptam.
Közmédiából negatívat nem hallottál LMPről. MLMbe is beleteszik emberek a pénzt, most akkor hiteles lesz a házalás? Komoly zöld kampány http://vastagbor.blog.hu/2010/04/07/lmp_is_megmutatja látszik a mélyen gondolkodás a párton.
"Lányi András író, humánökológus, a választásokon ezúttal nem induló Élőlánc ökopárt alapítója azt kéri a környezetvédőktől, hogy ne szavazzanak az LMP-re, mert Schiffer András pártja eleven cáfolata annak, hogy lehetne más a politika, mint puszta marketing" - írja a Magyar Hírlap.
http://kuruc.info/r/52/57548/ itt pedig többek között az eu-s pénzzel visszaélő. Ahogy elintézték, hogy lopja egyik jelöltjük a pénzt a választásokon többet mond, mint a programjuk.
Fikázod a jobbikot, de bármelyikről kiderült vmi, hogy berúgott, kiabált ****kkal fotókodott, lemondott. Ez a kis gyökér okiratot hamisít lop és erre a reakció a szóvivőtől, hogy most választások előtt ez kellemetlen téma, majd utána meglátjuk,. Ennyit lmpről.
Haverjaid meg tegyék bele a pénzt, aztán reménykedjenek, hogy látnak valamit vissza. Kockáztatnak, de nincs ingyen menet a kurváknál se, hiába vagy törzsfogyasztó...
"Ami az iskolázottságot illeti, a csak 8 osztályt végzettek aránya a Fidesz támogatói között a legmagasabb, a diplomásoké az LMP-ben.
Az MSZP szavazóinak csaknem fele nyugdíjas. A Jobbik támogatói között a legmagasabb a munkanélküliek aránya, csakúgy mint a tanulóké"
:)))
Mint írtam korábban, nem akadok fenn azon, ha vki saját magának is kapar, amíg a köznek (meg nekem) is jó. Az MDF viszont semmit nem tett ennek érdekében, csak lopott, meg a komcsikat segítette.
Az LMP-ről szerintem kb 2014-ben fogjuk látni, hogy mi is valójában, addig csak egy sötét ló. Aki az LMP-re szavazott, annak valójában fogalma sincs, mit támogatott, csak csatlakozott a drogos bölcsészek elitellenes lázadásához. Ezzel együtt engem pl egyáltalán nem zavarnak, csak éppen a jelenlegi helyzetben irrelevánsnak tartom a témáikat.
A Jobbiknak vannak a legfiatalabb szavazói: átlagéletkoruk 38 év. Az LMP szavazóinak 43 év, a Fideszéinek 46 év, az MSZP szavazóinak pedig 55 év az átlagéletkora – derült ki a Medián által az origo.hu és az RTL Klub számára végzett felmérésből.
http://www.vg.hu/kozelet/politika/a-fidesz-a-legnoiesebb-a-jobbik-a-legferfiasabb-part-312331