Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#225591 GáborGábor Előzmény: #225555

Gyere, Bazsi, mos kössé belém ...

:)

Seggrészeg vagyok, órák óta ünnepelünk. Te sem bírsz kizökkennteni ...

:)))

#225588 Kissherceg Előzmény: #225587

sztm a média által kategorizált pártok nem fedik a valóságot, ezért ez alapján elhelyezni magunkat a palettán hibás képet mutat. Szóval ne parázd túl helyzeted:D

#225587 banyaiz Előzmény: #225582

nehéz elszakadni innen :D

szóval én azért már egy ideje a 3. x-et taposom lehet ennek is köze van ahhoz egyre konzervatívabb vagyok. plusz amit említesz kapcsolva Spade összefoglalásához, éppen ez az amit a szüleink nagy lázadásnak éltek meg füvezés szabad szerelem stb azt ma kb általános iskolában élik át az emberkék vagy max 16 éves korukban, és huszonéves korra már kb olyan természetes mintha innál egy pohár vizet. és épp ezt már nehéz hová fokozni szerintem, bár lehet világ rám cáfol .D

Jó éjt .

#225586 Netmaster Előzmény: #225558

Részben egyetértek, a liberalizmus valóban alapjául szolgált olyan lebontó, és egyben kiterjesztő folyamatoknak, amik több lépcsőben végül kialakították a jelenlegi nyugati társadalmat (lásd pl. a választójog változásának különböző lépéseit az elmúlt párszáz évben). Az is nyilvánvaló, hogy ebből a társadalomból hiányzik egy komoly összetartó erő, amire szükség lenne (nagyon érdekesnek találtam Hetesi Zsolt egy 2008-ban tartott előadását, amiben az energiaválság mellett a kapcsolódó társadalmi problémákról is beszélt röviden). Ez lenne a láthatatlan kéz, ami mint említettem hibádzik, a többi alapérték felhasználása viszont elengedhetetlen lenne egy működőképes, fejlett társadalmi rendszer kialakításához. Politikai háttérüzenettől mentesen: "vedd észre ami összeköt, felejtsd el ami elválaszt".

#225584 Mars2000 Előzmény: #225582

nincs szánalmasabb látvány a konzervatív fiatalnál....de M.O-n most ez lett a menő.

#225582 rbbj11 Előzmény: #225564

ez annyira érdekes, komolyan!!! Sok huszonéves itt a legnagyobb konzervatív-keresztény szemléletről tesz tanúbizonyságot, meg hogy minden túl libsi, miközben épp e generáció szülei szívták szét az agyukat nyugaton a 70es években, meg akár nem csak nyugaton! :DD Szabadság szerelem, meg minden szabad stb... :)

Ez olyan dekódolt lázadásnak tűnik a szülők ugyanilyen korukbeli felfogása ellen, vagy mi, és lehet, a mi gyerekeink meg majd újra nagy libsik lesznek :D

Re: .

#225570 Scipio Előzmény: #225566

Otthon, Szegeden ahogy elnéztem ma este, nem lett volna nagy élmény... Itt falun azért nem voltak sorok, bár pont mise után értem oda, így szokatlan tömeg volt :)

#225565 filter Előzmény: #225551

Nálunk is a Fidesz győzött...nem kell ezt elaprózni...jó ez így elsőre.

Már rég el kellett volna kergetni ezeket...csak hát senki nem akart nagy balhét.

Most isszuk a levét...

Dávid Ibolya meg nem is értem miért csodálkozik...Bokrossal riogatta a népet...

Azért a magyar ember nem felejt!!!!!

#225564 banyaiz Előzmény: #225558

ezt nagyon komolyan összefoglaltad respekt, pont ezt érzem én is, nincs már mihez képest liberálisnak lenni annyira szabadelvű a világ, hogy ha még jobban az lesz az már sok, legalábbis az én jelenlegi ízlésemnek, bár azt vettem észre változik az ember. :D

Re: .

#225563 Scipio Előzmény: #225557

Nem is ismerek mszp-s szavazót itt a környékünkön :)) A fidesz söpört, szavazókörünkben több mint 70%, 11% mszp 7-7% jobbik-lmp...

Tavarisik konec de ne fe…

#225562 Ibiza

Tavarisik konec de ne feledjétek pénzetek lesz de stílusotok eszetek soha, ráadásul a melleteken ott a skarlát K betű ami semmilyen boss öltöny nem takarhat el, meg az a szag...szagotokat krasznajamoszkva el nem fedheti

#225561 Csusza Előzmény: #225554

Így van! Fogjunk össze a szélsőségek, a kirekesztés, a félelemkeltés és orbánviktor meg a szélsőjobb teljhatalma ellen! (meg mindenféle ilyesmi ellen, tudod)

Figyu! Csak halkan kérdem: és mi lenne, ha nem is kormányoznánk 2014-től, hanem pofánvágnánk a maradékot is?