Valdd be, h a Te másodnicked, h a vitával pörgesd fel a fórumot! :-)
Valdd be, h a Te másodnicked, h a vitával pörgesd fel a fórumot! :-)
"az emberiség jelenlegi szocializációja mellett a láthatatlan kéz elve nem működik"
Nem csak ez nem müködik.
Mert nem ez a baj, hanem hogy a liberalizmusnak kell egy viszonyitási alap egy rendszer amit fel akar lazitani, amihez képest megengedő versenyző, és más, lehet. De ma az információ zuhatag dezintegrálta a társadalmat, nincs mihez képest liberálisnak lenni, az eszme üres kiégett és semmitmondó. A liberalizmus az egy kiegészítő eszme kell egy alap aminek a hátán érvényesülhet, leépit és lebont nem pedig felépít és összetart. Ma viszont atomizált a társadalom úgy fogalmazzák meg h az ember egy szoros csoport kötelékekben élő lény de ma ez a csoport csak egy emberből saját magából áll. Ilyenkor 3 lehetőség van 1. a nem szofisztikált barbárok legázolják a civilizációt (előbb görögök majd Róma) 2. vagy az inga visszaleng és előtérbe kerül az integráció pl. ez volt a kereszténység vagy ma ezt valósitja meg az iszlamizáció világméretekben...3. jön egy külső ellenség aki ellen össze KELL fogni...
Bács Kiskun megyében szerepelt az MSZP a leggyengébben az egész országban....megyékre bontva.....minimálisan ért el többet 14%-nál:))
adtak a Szarházyknak:))
1éves nick, csak keveset ír:)
legalább pár gazembert börtönbe juttatunk..aztán ami maradék lesz ebböl az országbol azt 2014töl kormányozni fogjuk..feltéve hogy akkor még nem IMF kormány lesz
így van, akkor nyílvánvaló, ami most is az :)))
Nálunk sem (Pest megye, 10-es).
56%-os fideszes győzelem: OK, elfogadom
2.: maszop: ijesztő
3.: lmp: ezekre kik szavazhattak???
4.: jobbik: szomorú, azt hittem többen leszünk
Miért foglalkoztok ennyien ezzel az új fikanick-el? Teljesen látszik, h kötekedni jött..
Megfelelően értelmes emberek közt ez működhetne.
Más. Jól tudom, h ha az első fordulóban meg van a körzetemben az 50%, akkor 2 hét múlva nem szavazok?
gondolkodtam én is 2/3-on sok kockázat is van benne, de így legalább nagy dolgokban is dönthetnek ami nem lenne baj. Végignéztem választási műsort M1-en megdöbbentő volt amit demokrácia címén előadtak OVB-nél, és ez megy 20 éve ebben az országban a vitatkozás a nagy semmiről, közben meg szétlopnak, vagy magától szétesik minden. Ezt ki lehet kerülni 2/3-al, aztán ha Fidesz visszaél vele akkor átok rájuk is.
Tumorka,te most az szdsz-t siratod?:)
Reméljük a Fidesz jól fogja végezni a dolgát...bár elég nagy ...örököltek.
Viktor számít a választókra.....de, ha valami oknál fogva éppen egy nem tetszés alakulna ki a jövőben, akkor is ilyen szívesen számítana rájuk?
Én örülök a győzelmüknek, talán elkezdődik valami jobb..
Közben a stooq feketébe öltözött.
Ezért a beszólásért Bauer Tamás emlékdíjra jelöllek.
fidesz és lmp? :)) jó kombók :))
Én is látom magam előtt, ahogy 4-6os vonalán tigrisek és egyenruhások masíroznak :) Ez tényleg olyan ország, ahol félni és rettegni kell, mert már azt is üldözik, aki csak 3év múlva szüleikt meg. :))
Nagyon ne örülj még, két hét múlva meglesz az a kétharmad, egyedül is.
az elmúlt időszakban nem hánytad el magad? ami itt történt..
szdsz a hazugság és a rablás pártja.. zsarolta keményen az mszp-t..
ne feledd szdsz anno azt mondta soha nem lép az mszp-vel koalícióra..pofádba mondták
a történelem szemétdombjára kerültek..mint a kommunizmus..
most átfestették magukat.. fönixmadárként próbálkoznak.. de ez már semmi..
aki megszokta a hatalmat és elveszik tőle az halott ember..